søndag 14. august 2011

Endelig en ferdig quilt.......

Jeg må innrømme at det var en overgang å begynne og jobbe etter ferien....... Det tok ikke mange dagene før jeg lurte på om jeg egentlig har hatt ferie!?
Derfor var det fint med helg!!  Jeg har jobbet med denne quilten en stund. Å lage en topp er det jeg liker aller best. Iallefall hvis jeg har en ide om hvordan det skal løses. Og det har jeg som regel. Når toppen er sydd er det greit å få på bakstykke og vatt. Men så skjer det igjen og igjen. Det STOPPER helt opp!?
Jeg vil ikke fortelle hvor mange uferdige, fine quilter jeg har liggende. Selvfølgelig kunne jeg levert dem inn til proffe quiltere, men da blir jeg litt gjerrig, eller mer jeg synes det blir dyrt.  Men jeg må til pers og gjør det på min ganske enkle måte. Jeg kjører "slalom"....... Så nå tok jeg fram denne igjen, nesten ferdig quiltet. Gjorde den helt ferdig og etter mye leting i stoffene mine fant jeg riktig lukkekant. Så kunne jeg putte den i vaskemaskinen og en liten tur i tørketrommelen...... Yess, endelig!!
Dyp konsentrasjon.....
Jeg må "låne" tørkestativet til naboen for fotografering.....
                             Den skal gis bort om ikke så lenge.....
Floksen?? til naboen..... Ha en fin uke!! Spesielt hvis du starter på jobb igjen etter ferien, men til alle andre også, meg selv inkludert:-)    AnneK:-)

13 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Det ser ut som om vi driver med det samme. Jeg har tatt symaskinen opp i stua, for når man quilter, trenger man "sveivarrom". Jeg har faktisk fått noen småting ferdig i tillegg, så snart blir det bilder.. Ha ei god arbeidsuke, jeg har heldigvis ei halv uke igjen. Torsdag braker det løs. Klem, Gudrun

Mona sa...

Kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen. Flott quilt du har laget. Ha en fin uke.

Merete sa...

hehe - vi er nok flere som har det problemet ja.... Det har en tendens til å stoppe opp når toppen er ferdig :o) Men de blir jo ferdig tilslutt!
Det er masse fine premier i kampanjen jeg 'hjelper til med', samler deltakere og sender videre til M Samm. Det er bare til å hive seg på :o)
Merete

Ulla-Bella sa...

Så flott det ble:) Heldig den som får det altså!

Teje sa...

Your new quilt is really beautiful! I love those simple squares with lovely colours and fresh white!

anitra sa...

Den quilten ble fin! Så godt å se at det kan være "enkelt" men likefullt så fint. Kanskje jeg snart tør starte på så store arbeider jeg og, har stoffer liggende ;0)

elin sa...

Hei.

Det var et flott teppe. Likte både fargene og mønsteret.

Holder selv på med et teppe, men har bare fått sydd noen ruter-så det er et stykke igjen før ferdig resultat:)

Ha en fin dag videre:)

Ati. sa...

Så flott at quilten er ferdig. Veldig stillig! Gratulerer!!
Håper at mottakeren er fornøyd :))

Vibekes lille grønne sa...

Dette innlegget har gått meg hus forbi! Nydelig teppe, både farger og mønster! Kunne godt tenke meg et sånt. Her har jeg fortsatt 2/3 igjen å quilte på mitt teppe. Maskinen min fungerer dårlig på slalom, så det blir quilting i sømmene. Langtekkelig og litt kjedelig. Blir nok ferdig til slutt det også.

Jeg grubler fortsatt på hva jeg skal strikke av det fine garnet jeg fikk, og ja hvit er en kjempefin farge til sjal/skjerf.

Ha en fortsatt fin uke! :)

Bestemor Drillo sa...

Dette ligner på slik jeg driver!
Jeg gruer meg til quiltingen!
Har levert to arbeider til ei quiltestue, men det blir for dyrt!
Ditt ferdige arbeid er nydelig!
Klem fra bestemor!

Synnøve Olava sa...

Kjempeflott Quilt... :O)
Håper du kommer på treffet, det blir så hyggelig å treffe bloggevenner i RL... :O)

Ja, det er mange bra stoff/garnbutikker på Jessheim!

klem

Astrid sa...

Sy toppene er jo det morsomste av alt, men resten.... Jeg m[ bare ta fart enkelte ganger og hive meg ut i det, og da går det som regel ganske fort! For øyeblikket har jeg ingen ferdige topper liggende, men en er snart ferdig... Så flott quilt du har fått ferdig!

Heidi sa...

Kjempelekkert teppe! Nei, det er ikke greit å fullføre alltid. Men du lager jo så mye lekkert. Jeg kommer aldri til topplaget engang...