onsdag 10. august 2011

Tilbake på jobb.....

Det er alltid rart å komme hjem etter å ha vært borte i flere uker. Hvordan ser hagen ut?? Har  blomstene mine klart seg? Har de fått noe vann!?  Ute var det nok regnet som sørget for vanningen, inne har vi plutselig bare tørkablomster........ 
Pytt, pytt de kan lett erstattes.....


Det lå en hyggelig pakke fra yndlingsbutikken på nett.  Noen yard ble bestillt en sen kveld tidligere i sommer......Lett blanding!!
Jeg fant også noe 1 trådsgarn da jeg var i Sverige. Selvfølgelig angret jeg på at jeg ikke hadde kjøpt med meg mye mer da jeg var der, men jeg fant  en nettbutikk som har det.
Jeg har selvfølgelig allerede mer garn enn jeg rekker å bruke og har nå pålagt meg selv en kjøpestopp!!  Til midten av november!!  Jeg har sett  at flere her i bloggverdenen som har snakket om kjøpestopper!?   Det er en kjennsgjerning at jeg rekker ikke å strikke på langt nær så mye nå som jeg er tilbake på jobb som det jeg gjorde i lange deilige feriedager....... Hvis noen lurer kommer garnet fra Kampes Spinneriprodukter.

bananabreadkaken fant jeg der og den er supergod!!  De fleste har vel opplevd å få litt for modne bananer som da er supert i  denne kaken!! Jeg hakket 50 g kokesjokolade og hadde i deigen også!!  Så nå er en deilig ferie tilbakelagt, og jobben kaller....... Men det er ikke så lenge til helg, er det vel!?   AnneK:-)

7 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

"Back to business" er ikke langt unna her heller. Det er nøyaktig en uke igjen av lærerferien, og den har jeg tenkt å nyte til fulle. Jeg har ikke kjøpt verken garn eller stoffer i sommer, og det er nytt og slett ikke vanlig, men jeg har ikke vært i nærheten av slike butikker, ei heller handlet på nett. Jeg innførte kjøpestopp ved påsketider, og det har nesten holdt.
I dag er jeg tidlig oppe og har smurt den første matpakken. Jeg prøvesatt stolen min på teamrommet vårt og hilste på en ny kollega (mann!) forleden, men feriefølelsen sitter fortsatt i kroppen. Matpakken er til "the big boss guy", han er rektor og har allerede begynt! Ha en fin arbeidsdag, kjære du! Klem, Gudrun

Vibekes lille grønne sa...

Alt har en ende og ferietemperaturene forsvant jammen raskt også. Ikke tolv grader en gang her i dag morges.

Klart jeg lurer på hvor garnet kommer fra og gjerne med lenke til nettbutikk ;) Jeg har kjøpestopp i rykk og napp, dvs jeg tar en stopp når jeg synes det har blitt mye innkjøp også kjøper jeg når jeg har strikket litt fra lageret igjen.

Så mange nydelige sjal du har strikket i sommer! Du er utrolig effektiv og rask. Damask er ikke superkjapp og du har laget to!

Straks helg! Ha det fint! Klem!:)

Heidi sa...

Velkommen tilbake til hverdagen! Burde vel hatt kjøpestopp jeg også, med både det ene og det andre :)

Mette sa...

Kjopestopp, ja. Ingen dum ide. Jeg skal straks i ferien og har bare saaa mange planer om alt jeg skal bedrive med rent handarbeidsmessig. Famous last words????
Kaka sa bare kjempegod ut! Blir nok provd... ;-)

Ulla-Bella sa...

Velkommen hjem. Håper blomstene kommer seg igjen:) Fine garn og stoffer du har fått også.

anitra sa...

Velkommen tilbake til hverdagen ;0). Rett før jeg leste din blogg var jeg innom nettsiden til Stoff og stil og tenkte at dit må jeg jammen ta en tur idag. Nå tror jeg nok jeg skal la være, kjøpestopp bør det nok være her i huset også, i hvertfall til jeg er sikret inntekt igjen! Ja,ja jeg har jo både stoff og garn til en god del prosjekter til! Ha en super dag og helg. :0)

Anonym sa...

Herlig garn! Og snart er det tid for juleblomstene vettu`
Jeg skal begynne å fylle 35 julekuler......... tittit