søndag 21. august 2011

Ups, jeg gjorde det igjen........ Dere skjønner vel hva jeg mener!?  Jeg jeg har gjort det igjen, gått på en tollsmell!?
Jeg spurte så pent om ikke nettbutikken kunne skrive "gift" på sendingen min, men dengang ei.......
 Så igjen måtte jeg putte sure penger i felleskassa for å få kloa i mine litt lettsindig bestillte garnbunter.
Hipstamatic bildene mine yter dem ikke helt rettferdighet, men fine er de!! Jeg ser stadig at strikkebloggerne legge ut sine flotte garn funn, og dumme meg lar meg friste.....
Jeg må slutte.  Enten må jeg bestille for under 200,-kr eller så må jeg be om at de sender i 2 konvolutter.  Denne sendingen kostet under 10$ i porto, og det er bedre å betale ca 50,- kr ekstra,  enn 182,- kr som nå!!

 Som dere ser har jeg lekt meg litt med en app på mobilen. Jeg har ikke helt fått taket på det , men det er gøy å leke......Helgen er straks over, håper alle får en fin start på uken..... AnneK:-)

11 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

He-he.. få dem til å sende det i to pakker. Noen firma har faktisk skjønt det helt selv.. Kos deg med det dyre garnet uansett!

Ida sa...

Hadde ikke du kjøpestopp? :) smugtittet på lappene dine på fredag, det blir superfint!

Astrid sa...

Det med kjøpestopp (stash diet) er nesten umulig å holde, så skjønner deg godt! Flott garn du har kjøpt, men surt måtte betale ekstra for det! Her jeg bor har vi ikke toll/avgifter på stoffer - heldigvis!

synnove75 sa...

Du vet, om de virkelig skriver gave, hjelper ikke det om det er verdi på over 200 NOK og det står firma som avsender. Tollvesenet/postfortollerne godtar ikke at firmaer sender gaver. Del opp sendingen i to, så slipper du dette "problemet".

anitra sa...

Uansett flott garn, og du kommer sikkert til å lage noe fint med det. Ha en fin uke! :0)

Lindas hobbyhjørne sa...

Jeg har ennå ikke bestilt fra utlandet ( er det noe jeg ikke har fått med meg!!! ) Må man bestille for mindre for å slippe dyr porto ??
For et nydelig teppe på har laget, kan ikke forstå hvordan der for til det... er det ikke vanskelig da!!! Har du mønstret på maskinen ???
Ha en fin dag, klem.

Heidi sa...

Må innrømme at jeg aldri har forsøkt å netthandle fra utlandet. Er "redd" for det med porto og toll etter at jeg brant meg på noen U2-effekter jeg handlet til Svein en gang. Det ble dyrt...

Vibekes lille grønne sa...

Arrg, sånt er så kjedelig! Særlig når det er rett over tollgrensen, for da blir det mye dyrere enn beregnet. Håper du blir fornøyd med garnet likevel.

Her har det stort sett gått i lagerstrikking, men bestilte litt fra Pickles da de hadde gratis porto. Ingen toll derfra heldigvis! :)

Ha en fortsatt fin uke AK! :)

Vibekes lille grønne sa...

Forresten: kule bilder! :) Har Hipstamatic-appen jeg også, men har ikke fått til så fine bilder som deg.

Elins systue sa...

Fint teppe. Har tittet innom deg

Anonym sa...

ikke så moro slikt ! men et tips.. bestil i 2 forsendelser..

firma har generelt ikke tid å drive med juksefaktura.. det tar for lang tid..
"gift" stemplet bryr ikke tollen seg om når det er firma som sender.. de gjenkjenner også slik som har mange pakker.. oppdager de at firmaet "jukser" stoppes ALT fra de..

så det beste er å holde seg til 2 pakker eller under 200.. bare husk at når beløpet overstiger 200, betaler du mva for porto også..