mandag 2. april 2012

Innlegg 400!!
Ting tar tid!!  I allefall noen av mine mange prosjekter.   Første gang jeg skrev et blogginnlegg om denne quilten, eller mer stoffene var i juli 2010. Altså snart 2 år siden. Og det blir ikke det siste heller, for quiltingen gjennstår.
Det er snedig hvor fort det har gått med syingen da jeg endelig bestemte meg for at nå skal denne toppen bli ferdig!! Jeg hadde klart å applikere en side, laget alle bladene og stilkene klare, men der stoppet  det opp!?   Denne påsken hadde jeg BESTEMT meg for at nå!! måtte jeg sy hele greia ferdig!!      
 Så ta-da!! som man sier her i bloggverdenen!! Toppen er klar til å settes sammen til quilting!!  Jeg får ha det som mål å bli ferdig innen juli.......

Dette er innlegg 400!!  Jeg hadde et innlegg i mai 2007, det var en slags innlogging som Quiltefia, så skjedde det ikke noe før i begynnelsen av januar 2009.  Så etter det, har jeg lagt inn jevnt og trutt i over 3 år.  Jeg har virkelig kost meg med bloggingen. Det har blitt en hobby, et vindu ut mot den virituelle verdenen vi omgir oss med.  Jeg "møter" stadig hyggelige folk, og har fått flere gode "venner" der ute. Jeg treffer dem sjelden ansikt til ansikt, selvom det heldigvis skjer innimellom det også.:-)
I anledning innlegg 400 synes jeg det er på tide med en liten give-away, eller blogg-lotteri om du vil. :-) Jeg har ikke hatt det så ofte, så nå synes jeg det er på tide!!
                               1.  Tre nøster Delight.
                        2.  En blå bunt med tynt garn til et sjal.
                           3. En selvlaget strikkebag, ganske stor!!
                           4. En sminke/toalett pung også laget av meg.

Jeg håper at disse frister til en kommentar som gir 1 lodd, er du allerede følger, gir det et lodd til, ny følger også 1 lodd ekstra!!   Trekning i midten av april.
Jeg håper du får en fin påske,  uansett hvor du måtte befinne deg!!  
                                               Masse hilsner fra AnneKari:-)

30 kommentarer:

Ati. sa...

Denne quilt kommer til å bli veldig fin! Klart at jeg vil bli med i trekningen. Jeg er alrede følger, det blir vel 2 lodd på meg :)
Ei fin Påske til deg også!

Teje sa...

Hi Anne! Congratulations! I used translator in Finnish and couldn't understand much - I guess it's easier to try to learn Norwegian!
Your quilt is amazing! I love it and all the flowers on it!
Beautiful yarn and your pouches are so lovely! x Teje

Vibekes lille ullne sa...

Gratulerer med 400 innlegg! Jeg blir stadig helt stum av beundring over de fine quiltetoppene dine, og dette var intet untak! Utrolig lekkert og flott og det er vel håndsøm også er det ikke?

Blir gjerne med på blogglotteri, du har jo så flotte premier! Trodde jeg var følger, men nå er det ordnet så da blir det to lodd.

Ha en strålende hyttepåske AK! Klem Vibeke :)

Lappeline ♥ sa...

Nydelig fin quilt...og så flott at den blir ferdig....

Jeg vil gjerne være med i trekning med 2 lodd

Ønsker deg fine påskedager

Klem til deg

Gretha sa...

Gratulerer med ferdig quiltetopp og gratulerer med de 400. Det er nok lenge til jeg er der. Ha en fortsatt God Påske og kos deg masse med et koselig håndarbeide, det skal i alle fall jeg som er i et snøfylt trøndelag.

Kristin72 sa...

Gratulerer med antall innlegg:-) jeg begynte omtrent i 2009 og henger langt etter deg:-) men jeg har fulgt deg en stund da, du lager så mye fint og det var noen generøse premier du har funnet frem. Lykke til med de neste 400, jeg følger med:-)
Mvh Kristin

Ruth sa...

Når resultatet blir så fint som denne toppen, gjør det ikke noe om det tar tid. den var nydelig. Jeg er allerede følger, og vil gjerne være med på trekning, så da blir det to lodd på meg. ha en riktig god påske. :-))

anitra sa...

Helt herlig. Ferdig denne påskeb sier du! Påsken har jo ikke engang begynt, og du er ferdig med toppen! Spennende å følge deg videre. Og ikke minst GRATULERER med innlegg 400. Blir gjerne med i lotteri jeg og! :0) To lodd. Ha en fin påske.

Merete sa...

Det var en flott quilt! Og nydelige stoffer. Noen ting tar lenger tid enn andre, men så lenge vi koser oss med det er jo det det viktigste :o) Blir gjerne med på lotteri. 'Samler' på Delight-garn, har så lyst å lage et hekleteppe Drops har oppskrift til. 400 innlegg er ganske mye, du er ivrig! Klem

Siv sa...

Dette blir rett og slett et rålekkert teppe! Herlige farger og et usedvanlig fint mønster.
Gratulerer med 400 innlegg! Jeg er gjerne med i trekningen med to lodd.
Ha ei riktig god påske! :o)

Anonym sa...

SÅ nydelig arbeid! Fargene og mønsteret, du er superflink! liker 400:)god påske til deg/dere også! tittit

Kari sa...

Nydelig quilt...som vanlig :-)!! Du har vel noen rolige dager til å quilte litt nå... I morgen drar jeg sørover, skal bli så godt å se "gubben" igjen!
Ha en fortsatt fin påske (med eller uten morgenbad),
Stor klem

Kari sa...

Nydelig quilt...som vanlig :-)!! Du har vel noen rolige dager til å quilte litt nå... I morgen drar jeg sørover, skal bli så godt å se "gubben" igjen!
Ha en fortsatt fin påske (med eller uten morgenbad),
Stor klem

STEINKJERRINGA sa...

Det tok litt tid, men nå er jeg her, som jeg lovet på FB. 400 innlegg? Guuud - jeg har ikke festet meg ved hvor mange jeg har! Det blir hjemmepåske på oss, og jeg håper jeg får sydd litt. Været er ikke så aller verst, men i morges våknet vi opp til SNØ!! Jeg skal til Oslo sist i juni, og det er HELT sikkert!! Et stort jubileum på Fagerstrand kaller..., og så har jeg veldig lyst til å møte deg!! God påske!

ANNEPÅLANDET sa...

Gratulerer med 400 innlegg! Det er koselig at du blogger - jeg er innom jevnt og trutt. Jeg blir gjerne med på blogglotteri. Prøvde å legge meg til som følger, men det var noe som ikke funket der i dag, så da blir det ett lodd på meg.
Riktig god påske til deg også!

Linda Aasan sa...

Gratulerer! Og den toppen var skrekkelig fin! Jeg trodde jeg var følger allerede, men jeg hadde visst bare lagt til rss-feeden din i leseren min, men NÅ er jeg følger også :)

maska sa...

Gratulerer med 400 innlegg.
Nydelige arbeid her.
Jeg tar gjerne 2 lodd.
Ha en fin påske. :)

Tilonino sa...

Hei
En liten hilsen fra Parrot Key :))Her er fantastisk :))
Nydelig Quilt du har sydd
Flott gevinst som jeg godt kan tenke meg
Er usikker på om jeg er følger skal sjekke senere :)
God påske
Klem fra tine :))

Marit sa...

Gratulerer!!!
Ha en deilig påske, og kos deg med den nydelige quiltetoppen. Alt trenger ikke å være så raskt ferdig.
; )

Heidi sa...

Lykke til med quilten, jeg er sikker på at du holder tidsskjemaet.
Gratulerer med 400 innlegg, jeg er selvsagt med på giveawayen din, og er følger.
Ha en kjempefin påske :)

Lise in Norway sa...

Så spennende AnneKari Du er kjempe flink å blogge og jeg koser meg innom stadig vekk. Lykke til med de neste 400 innlegg og jeg gleder meg

Oline sa...

Då må eg òg få gratulere, du lagar mykje fint og då blir det mykje å skrive om. Kjekt å sjå det du syr og strikkar, eg har også same interesser.

Gill sa...

Congratulations!
Your anniversary was also my 25th wedding anniversary!
Can I join in your lovely giveaway from the UK??

Margit sa...

Gratulerer - tenk 400!! Såklart eg vil være med på din give away!! Eg er følger fra før så da blir det to lodd - spennende!!! God påske ;O)

Margit sa...

Gratulerer - tenk 400!! Såklart eg vil være med på din give away!! Eg er følger fra før så da blir det to lodd - spennende!!! God påske ;O)

Ulla-Bella sa...

Gratulerer! Klart jeg vil være med i trekkingen av de flotte premiene! 2 lodd på meg:)

Lindas hobbyhjørne sa...

ÅÅÅ... det vil jeg gjerne være med på :) Tar to lodd jeg :)

Lilian sa...

Gratulerer med 400 innlegg!!:) Er følger fra før, så det blir vel 2 lodder på meg. Spennende!!:)

Hege sa...

Gratulerer - 400 innlegg - ikke værst :-) Lykke til videre.

Sylvia sa...

Jeg vil gjerne bli med i trekningen.
Ang kommentar inne hos meg; så jobber jeg på Husfliden i Porsgrunn.
Jeg er helt tom for slike strikkepakker til Bunadsjal akurat nå, men de er på vei.
Er du fremdeles intrs, kan jeg sende deg en slik pakke (oppskrift, pinner(1.20 lange) og garn. Koster 262 kr, pluss frakt.
Ta kontakt med meg på mail (adrs finnes på min Profil i bloggen), og gi meg din adrs, så sender jeg når jeg får garnet (de var tomme på Rauma)