søndag 22. april 2012

Samsyglede.......

 Jeg har aldri vært i tvil om at det er stas når man har eller får nye venner som deler samme interesse. I dette tilfelle har vi kjent hverandre i over 30 år.   Min venninne har (endelig) fått øynene opp for lappesømmens store glede!!  Hun har gått inn i dette med 110% og har raskt blitt utrolig flink!!  Det skal sies at hun var god til å sy i utganspunktet, men har ikke sydd lapper eller quiltet.  Klok som hun er, kastet hun seg over kurskatalogen til Lappemakeriet og har gått flere kurs parallellt!!
 Det er fint å oppleve  hvordan denne hyggelige hobbyen kan knytte gamle venner sammen igjen!!
Vi ble fort enige om at det hadde vært gøy å ha et felles prosjekt hvor vi møtes og syr sammen.
 Jeg hadde et forslag som jeg hadde lyst til å sy og det var ikke så vanskelig og få gehør.  Prosjektet ble bestillt, derfor alle konvoluttene i postkassa rett etter påske!! Gleden var stor da endelig vi kunne sette igang!!
Vi erfarte at å skjære 2 blokker med mange små biter tar tid, så vi rakk ikke å sy hele blokka ferdig. En lørdag går fort når man driver med noe artig!!    Så jeg fortsatte hjemme.  (blokka er på toppen av innlegget!)  Jeg vet at Katrines Quiltestue også selger denne som månedsblokk.

 Ellers blir det heklet på bølgeteppet som har plass ved godstolen.  Det vokser faktisk, og  jeg er ikke lei det!!
 Ha en fin søndag og kommende uke!!  AnneK:-)

12 kommentarer:

Anne Lise sa...

Alltid kjekt å sitte sammen med noen å sy. Utrolig mye mer en for gjort, sjøl om en skulle tro det ble omvendt med mye "tatling" og slikt. Blokka du har sydd er bare nydelig. Jeg abonnerer også på dette, fra Quiltefryd, men har ikke kommet igang ennå. Må ta meg i nakken og begynne snart. Ha en fortsatt fin søndag.

Ulla-Bella sa...

Så koselig da! Bølgeteppet blir vakkert også, snart ferdig nå vel?

Lappeline ♥ sa...

Så kjekt dere har hatt det og en nydelig blokk.....Lappemakeriet er en flott butikk og jeg har vært år en høsttur til Anne kjersti som er min kusine og da sømfares butikken hi hi.....gleder meg til høsten ...nei først sommmer da :))))

Nydelig fint bølge teppe et slikt holder jeg også på med i blått

Fin ukestart til deg

Klem fra meg

Med kjæleik til livet sa...

kor koselig ;)

monikasmil

Tilonino sa...

Ååå det kommer til å bli kjempefint. Og så kjekt å sy sammen men noen som er like gira som en selv.... det er glede i seg selv bare det :) Du er flittig helde tiden du, hekler når du ikke syr. Jeg har ikke strikket en maske de siste dagene... håper den blir ferdig til sommeren. Ja det må det :) Fin uke til deg fra meg
Tine

Merete sa...

Det er så artig å sy sammen med noen, heldigrisen du som har fått en venninne som syr! Minsøster var lit igang, men det virker som om hun ikke kommer helt igang. Hun strikker og strikker.... Nå tror jeg påskeharen er på vei til deg - endelig ;o) Tror den har hatt det litt travelt! Ha en flott uke!

Lilla dør sa...

Så koselig.... alltid gildt sy saman med andre. Eg likte godt hekla teppe ditt.

Lilla dør sa...

Takk for kommentar på bloggen alltid like gildt. Eg skrive ut bilde via vanleg printer. På spesial stoffark. Eg kjøpe mine på quiltebutikken vår:)

Beate sa...

Så kjekt å ha noen å sy sammen med! Felles hobby skaper noen ekstra bånd :) Teppet ditt blir helt nydelig!

Mette sa...

Sa artig!

Jeg kjopte garn da jeg var hjemme i Norge i helgen, sa na trenger jeg bare noen dager fri for a fa gjort noe med dem :-) Babyteppet jeg fikk oppskriften pa er det forste som skal settes igang! Gleeeeder meg! Og nye briller har jeg fatt ogsa! hehehehe...

Ati. sa...

Det er jo flott når en har en venninne i nærheten til a sy med, hyggelig! Det blir en flott teppe med de store blokkene, jeg sa det på linken.
Liker bølgeteppe også, kanskje neste vinters projekt for meg :-)

matts jansson sa...

så fantastiskt snyggt