mandag 18. juni 2012

Led oss gjerne inn i fristelsen......

       Jeg kommer rett fra "menighets" møte hos Katrine!! Det er inspirerende, mange hyggelig damer og ikke minst, mange fristelser...... De er ikke "onde", med mindre man svir av hele ferielønna. Men det er voksne damer som forhåpentligvis har en viss styring på kredittkortet. Jeg blir i godt humør og glad av å få disse quilteinnputtene noen få ganger i året!!  Katrine er en bra dame, som vet å gjøre kundene sine fornøyd!!
 Det var også en bokvisning med Grete Gulliksen Moe. Boka BLÅ. Det er den 17. boka hennes. Sikkert grei, men jeg trengte den ikke..... 
Som vanlig ble det vist endel quilter.  Dette er en bit av en Sue Daley topp. Jeg har sikret meg en plass på et kurs med henne i september. Hun skal holde flere kurs i regi av Katrines Quiltestue.

Jeg hadde gleden av å ta med en ny"frelst" quilter idag. Jeg tror hun likte seg!!  Vi kjøpte denne fine stabelen. Vi planlegger å sy den sammen etter sommerferien. Da blir regningen og gleden delt.......
 Jeg kjøpte disse stoffene også. Jeg skal muligens sy strikkebagger. Det har liksom blitt min lille repetisjon. Jeg blir kvitt dem også!!
 Denne filmen har jeg lånt!   Det er visst ikke så mye quilting i den, men den må sees. Fint å ha på lur hvis det blir  en regnværsdag. (Og det blir det nok.)
 Ellers er et lysthus iferd med å komme på plass i hagen. Det er min kjæres formingsprosjekt!! Og han er ivrig!! Gamle vinduer er kjøpt og satt inn,  dette er også vakkert håndtverk!!

 Jeg har sydd omtrent 38 meter med vimpler!! Bidrag til sommerfest kommende helg!  Med 60 graders linjal og  fat quartere gikk det faktisk ganske fort. Noen måtte skjøtes på midten, og så sydd på anorakksnor fra Stoff og Stil!!  Ikke veldig avansert, men det funker!!
 Jeg pakker sommerprosjekter, er som vanlig livredd for at jeg ikke skal få nok å gjøre i ferien.....
Ha en fin uke!!  AnneK:-)

9 kommentarer:

Tilonino sa...

Så heldig du er som fikk gå på "menighets" møte hos Katrine. Jeg så det skulle være og vurdere faktisk seriøst å fly bort for kvelden..... men det ble litt for dyrt synes jeg...
Og så er du enda heldigere som får lysthus. Det står på min ønskeliste også. Gleder meg til å se hva du skal lage av alle stoffene :) og vimpelrekka var strålende. Er den enkle vimpler eller er det sydd to sammen? Jeg driver også å planlegger hva jeg skal ha med på ferie.... og det pleier ikke å bli så rent lite.... jeg har min egen bil jeg med mine ting... sært ja :) men en dyd av nødvendighet ;)

Lappeline ♥ sa...

Så heldig du er som har fått vært på et det møte :) skulle også gjerne vært der.

Skal ha en Oslo tur til høsten og da er det kathrines quiltestue og Lappemakeriet som skalfå et besøk.
Gleder meg allerede.

Flott lysthus du får deg da...spennende å se ferdig resultat.....

Feriearbeid må en ha...men for meg som skal i båt blir det håndsøm og hekling vil jeg tro


Ønsker deg en fin uke

klem til deg

ANNEPÅLANDET sa...

Det er herlig med fristelser!
Jeg har lest boka bak den filmen, den var fin!

Grethe sa...

Så gøy å se alle bildene du har lagt inn,blått er jo topp! Fikk ikke vært der denne gangen enda jeg bor like ved,ja,ja,nesten da.
Spennende med nye prosjekter;ikke sant:-)

Heidi sa...

Takk for i går!
Alltid mye fristelser og inspirasjon hos Kathrines. I går klarte jeg å unngå å kjøpe stoff, og forsåvidt mønster, bortsett fra Grete. Jeg trengte den ikke, men har alle de andre bøkene sybøkene hennes.

Så heldig du er som får et så flott lysthus. Det er jo drømmen, og tipper du har tanke om å sitte der med håndarbeidet ditt. Kanskje når det regner? Litt av noen mengder med vimpler du syr!

Anonym sa...

Fint lysthus!!!!! og jeg har boka Blå om du skulle trenge den. God ferie! tittit

anitra sa...

Ja, takk for i går. Du forsvant for meg så fikk ikke sagt GOD SOMMER! Hils også til mann og barn også fra mannen her i huset. :0)

anitra sa...

Ja, takk for i går. Du forsvant for meg så fikk ikke sagt GOD SOMMER! Hils også til mann og barn også fra mannen her i huset. :0)

Teje sa...

Hi Anne! How nice to see you sewing outside! Enjoy - you have so beautiful fabrics there! x Teje