søndag 24. juni 2012

Takk å pris........

Takk å pris for at det finnes søndagsåpne quiltebutikker........ På grunn av et faststivnet styrestag på en båt  har feriestarten i skjærgården blitt litt utsatt. Det er i utgangspunktet kjedelig, men da gjelder det å "gripe dagen"!  Og særlig når ikke været inviterere til uteaktiviteter,  da er det bare en ting som gjelder!!  SYROMMET!!:-)                                                         

En av mine norske favoritt quiltebloggere  har i de siste innleggene sine, slått et slag for 60 graders linjal. Og gleden min da jeg oppdaget at jeg eide en, (trodde jeg måtte ut å handle) var stor!!

Nå liker ikke jeg å skjære så hardt i stoffene mine før jeg egentlig vet om prosjektet er liv laga, men idag lot jeg det prinsippet fare. Jeg fant ganske fort ut at noe måtte vekk. Og noe måtte inn!! Derfor turen til Lappemakeriet!!

Her er første oppheng på veggen.

Omtrent her endte jeg opp. Jeg kjøpte 4 stoffer som gjorde en stor forskjell. Det var faktisk deilig å skjære opp stoffer og så få litt bedre plass i boksene mine!!
Jeg håper at dette kan bli en 50 års gave til slutt.  Det er prosessen som morsom for meg, og hvis det går bra og jeg er fornøyd, gir jeg den bort!!


 Jeg har kost meg med å dekorere til en dundranes sommerfest sist fredag.   Dette ble laget etter inspirasjon fra  bildet under.    Sett på Chelsea floweshow.
                                                               
Dette er noen av vimplene jeg sydde forrige helg!!
                          Min svoger brukte traktoren sin til drikkestasjon!!:-)

Jeg leste i en blogg idag at hvis man skulle kjøpe en quiltebok i år, er det denne, og det gjorde jeg!!  Den var plastpakket og jeg sparer den til en regnværsdag senere i ferien!:-)
Nå krysser jeg fingre og tær for at verkstedet kan fikse problemet med båten imorgen tidlig. Da vender vi nesa mot hytta. Katten og barnet må passe huset!!

God søndagskveld!!  AnneK:-)

9 kommentarer:

Tilonino sa...

Så bra at du fikk sydd litt i det "fine" været...
Det ser kjempefint ut. Tror jeg også må prøve meg på det. Jeg har linjalen jeg også og den er fortsatt ubrukt....
Så bra med søndagsåpen quiltebutikk.. Skulle vært her det....
Jeg har også sydd i dag og nå er det ferie så jeg kan sy akkurat så lenge jeg vil... Trenger ikke å stå tidlig opp i morgen tidlig. Håper båten lar seg fikse raskt slik at du kan reise på hytta.
God ferie
Tine

STEINKJERRINGA sa...

Om en uke er jeg i gangavstand til Lappemakeriet. Jippi... Skjønt, trenger jeg noe? Nei!!
Vi fikk St.Hans-været her hos oss, og hadde en deilig dag i går og i dag. Synd at dere plages med båten, får håpe den ikke spolerer for mye av ferien. Regner med dere hadde det bra gøy i traktorland!

Chase sa...

I love your new quilt top! I have seen Marti's quilts around and loving them so much! I'd love to make one with all my vintage sheets.
xChase

Mona sa...

Synd at det ble noe galt med båten, men det er jo flott med en tur på syrommet også. Spennende prosjekt du holder på med. Tror jeg har en slik linjal jeg også. Kjekt med søndagsåpne quiltebutikker. Lappemakeriet er absolutt min favoritt. Synd at den ligger litt langt unna. Var der forrige søndag. Gikk ikke tomhendt ut igjen ihvertfall.

anitra sa...

Hei, håper båten blir reparert i dag så dere kommer avgårde. Selv skal vi på en dagstur med båt i dag og gleder oss stort. Vi snakkes. Hils!

Marit sa...

Det ser veldig spennende ut!
; ))

Du er heldig som kan dra på søndagstur til quiltebutikk. Håper alt ordner seg med ferieplanene.

Lappeline ♥ sa...

Litt kjedelig når slikt skjer ....men når en kan dra til denne flotte quiltebutikken og en tur på syrommmet gjør det vel ikke så mye....men håper det lar seg ordne raskt så du får reist på hytta. Flott det teppe du holder på med...inspirerende

Ha en fin ferie

Klem til deg

Beate sa...

Du er så flink å sy!!
Håper dere fikk fikset båten og at du koser deg!

Merete sa...

Kjempefint! Jeg må innrømme at jeg også har beundret alle de fine quiltene med 60 graders linjal, og det har resultert i at jeg har kjøpt en :-) men er ikke kommet så langt som deg, vet bare hvilke stoff jeg skal bruke:-)
Ha en super sommer i båt og på hytte! Må den bli fylt med sol, varme og håndarbeid og masse annet kjekt!