torsdag 21. januar 2010

Fort og gæærnt!!

Jeg er kjent for å jobbe ganske fort!! Mange ganger er det veldig nyttig, men noen ganger er det ikke så lurt!! Jeg var så klar for å få noen ferdig, så jeg quiltet i vei....... Maskinquilting har aldri vært min sterke side. (Jeg har ikke gjort det så mye heller.) Jeg gikk på et kurs ifjor høst, som var veldig nyttig, men det må tydeligvis holdes ved like. Stippling, (slalomkjøring) fikser jeg ganske bra, men her tenkte jeg store spiraler... lett til å begynne med, vanskelig når bevegelsene blir store..... Vel vel. Det var ikke noe dobbelt sengeteppe heldigvis.....
Det er vanskelig å få jevne sting, så noen ble ganske lange....

Lysegrønt Tilda stoff på baksiden, kjøpt på Panduro på salg for lenge siden. Det er så deilig å ha vatt og bakstykker som duger når man trenger det. Tanken er å bruke det som et lite slumreteppe i den nye god-stolen. Men det skal ikke få komme under lupen for superflinke maskinquiltere akkurat!!:-)


11 kommentarer:

Steppstiche sa...

Hei Anne, I never tried to quilt such a great project on machine. I think you did it very well. It fits to the geometric style that the spirals aren`t so very round. Well done!

Merete sa...

Jeg synes du er flink som setter igang med det, jeg! Tror det blir en stund til jeg gjør noe sånt, blir nok sendt bort hos meg når det kommer over en viss størrelse. Tepet ble kjempefint. Jeg holder på med noe liknende, fargerike blokker med lyst imellom.
Ha en fin dag:o)

Eirin sa...

For oss som er storligen inponert bare folk har laget det selv, så ser det helt perfekt ut. ;-)
Ha en fin dag, hos deg.
Klem fra Eirin

Kari sa...

Morsomt teppe og jeg synes de ujevne rundingene passer med den litt "skjeive" stilen på teppet!! Har du kjøpt deg ny god-stol?

STEINKJERRINGA sa...

Det var jammen raskt levert, og du kommer til å ha mange gode stunder under det teppet. Quiltingen trenger du ikke å være misfornøyd med. Artig teppe og spreke farger.

Heidi sa...

Synes det ble kjempefint! Har aldri forsøkt meg på frihåndsquilting, så lurer på om jeg hadde fått det til.
Dette blir sikkert koselig i godstolen :)

Lappestua sa...

Teppet ble kjempeflott! Det var jo ikke det enkleste quiltemønsteret du ga deg i kast med da :) Øvelse gjør mester, synes du har vært flink!

Marit sa...

Flott quilt!!! Quiltingen din er imponerende, du har ikke valgt et enkelt mønster! Liker godt at det ble litt ujevnt. Blir quiltingen for perfekt, ser det ut som om den er gjort med long arm maskin.
Du har rett i at du er rask ; ) Håper du får mange gode stunder under teppet. Perfekt for kalde vinterkvelder!

Anonym sa...

Hei Strikkefia.Er du blitt Quiltefia igjen.Kjempe fint.Kos deg med det i go stolen.Jeg å har kjøpt en del stoff i Pandura på salg som jeg har brukt til for.Ønsker deg en riktig hyggelig helg.Masse klemmer fra Bodil..

Michelle sa...

I think it's gorgeous! You did a GREAT job!

Inger Anne sa...

Superfint teppe, likte godt både fargene og designet.