mandag 4. januar 2010

Svusj ut av døra med jula......


-Så var det tid for å rydde ut jula for denne gangen......

Det er alltid litt vemodig, men deilig når stua føles litt større!? (Litt for stort juletre??)


Den greske engelen som har fulgt oss i over 10 år!!


Julepost posen som storesøsteren min har brodert og laget!!


Kalendernissen som jeg forelsket meg i, og bare måtte ha!! Opp på loftet til neste advent med deg!! Sov godt!!


Og vindusstjernene som jeg fant i Kuala Lumpur, de vil alltid minne meg om den reisen..... Så takk for denne julen, med hyggelige stunder sammen med familie og venner, og også deilig stille tid med strikketøy og bloggetid.......

10 kommentarer:

Kari sa...

.....for det meste kjennes det godt å rydde ut jula!! Det er akkurat som om det blir lysere og friskere, som å starte på nytt, akkurat som det nye året starter. Så rydd med god samvittighet....det der med "jula varer helt til påske" er noe tull i grunn!!!!

Turid sa...

Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår. Deilig å få ut jula og få inn litt lys, og sakte men sikkert vil det bli vår igjen. Men jeg er redd at februar blir en lang måned ...

Ser fram til å følge deg videre dette året. Masse klemmer fra meg

Heidi sa...

Alltid rart når jula ryddes vekk. Her står juletreet fortsatt, men forsvinner vel snart. Og hvert år føles stua mye større.

Anonym sa...

Hei.Så mye fin julepynt du har.Ja nå er det bare ett år ca så er det inn med det igjen.Du lurte på hvordan jeg gjore for å få store bilder.Aina har lastet inn ett bilde program til meg på dataen...PICASA.Der går det an å ta ut bilder å gå rett inn i bloggen med dem.Da var det bare å dra dem ut til store.Ønsker deg en riktig fin uke videre i det nye året.Klem fra Bodil..

Tilonino sa...

Godt Nyttår :)
Mye fin julepynt du har. Jeg har pakket vekk min også nesten ;) Ellers er jeg også i strikkemodus, men jeg er vel der at jeg helst vil strikke alt ennet enn det jeg holder på med. Men nå har jeg begynt på den ene armen iallefall. Ikke helt ferdig med bolen, men den begynner å bli tung og ikke like enkel å ha med overalt. Kjekt å se innom deg. Ha en fin uke, klem fra tine

Bestemor Drillo sa...

Ja her er også jula avsluttet i dag!
Det er godt og som du sier stua blir større og barnålene færre!!!!!
Ha en fin uke videre:) Klem;))

Fin i Formen - Margrethe sa...

Hei og godt nytt år! Herlig å få ut jula, greit med ekstra pynt, dill og dall en liten stund, men bare en liten stund...
Ha en fin dag!

Vibekes lille grønne sa...

Ønsker deg et godt nytt år! Mye fin julepynt, men godt å få den ut når jula er over. Bloggen din har jo fått en skikkelig ansikstløfting, veldig fint! Ha en fin uke! :)

Synnøve Olava sa...

Det er så deilig å få pakket bort julen..., det er noe jeg gjerne gjør første nyttårsdag. Egentlig litt merkelig at jeg kaster den ut så tidlig, da jeg koser meg så fælt med juleforberedelser i hele desember... :O)

Det er vel ganske kaldt i Olso i dag, hørte de sa det var minus 20 grader, og det vet jeg er kaldt i Oslo. Bodde i OSLO noen år før jeg flyttet til Nes. Bor heldigvis ikke lengre en 40 mins kjøring fra byen nå heller. Hos meg var minus 32 i dag..., brrr, det er også veldig kaldt!

Håper du holder varmen!

Turid sa...

Hei igjen! Jeg har lagt en utfordring til deg på bloggen min. Masse hilsen Turid