lørdag 2. januar 2010

Første strikk i 2010!!

Godt Nytt Håndarbeids År til alle!!:-) -Det er slutt på juleferien for min del! Og det er egentlig greit. Jeg kaver og ordner og styrer på, for at alt skal komme på plass til julaften, og vips- er det hele over. For de fleste er det vel hverdagene med sine faste gjøremål som er det beste?? Denne jula ble litt roligere for min del pga det store snøfallet vi fikk natt til 2.juledag. Det som ble bonusen for meg da, var at jeg fikk tid til å strikke mye!! Så jeg har strikket to par av Bellas votter!! ( Jeg har ikke lest bøkene eller sett Twighlight filmene.) Vottene har jeg strikket litt kortere. Men det var en god oppskrift og vottene sitter veldig bra. Det gikk med nesten 3 nøster av Topp`t Tå garn. Et nytt garn for meg, men så bra at det vil jeg bruke igjen til noe annet!!
Denne genseren fant jeg i Familien. Jeg har brukt Viking Eco-Alpaca, mykt og deilig. Det gikk nesten 700g, mer garn enn forventet!! Opprinnelig var det garn fra Du store Alpakka som ble brukt. Det var fellingen på denne genseren jeg likte, og den er strikket for å passe meg.


-Jeg er i strikkemodus for tiden. Jeg har sosa litt rundt ute i bloggverdenen, og det er mye morsomme votter som blir strikket!! Fordi jeg klarte å slette blogg-lista mi, ble det funnet noen nye!! Og det er gøy!! Her finner du noen frekke votter!! Jeg har også klart å finne mønsteret på
Ravelry. Men da må du leke sporhund selv......

7 kommentarer:

Beate sa...

Bare kjekt at du linket til bloggen min :) Fine ting du har strikka i romjula! Her er det ikke blitt strikka så mye i jula,bare noen runder nå og da, men nå er jeg snart klar for et nytt strikkeår.

bodil sa...

Hei.Kjempe fine votter og genser.Det er flere det som er i strikke modus.Hær går det på labber og skjerf.Ønsker deg lykke til på jobb igjen efter ferien.Klem fra Bodil..

Merete sa...

Hvilke tykkelse er garnet du har brukt til vottene? Har du brukt det engelske mønsteret?

Anonym sa...

Siden du er i strikkemodus... du burde prøve deg på Hadelandsvotten .
tittit

Linda og Lynet sa...

Du er rå! Både vottene og genseren er kjempefine!

Har bare fått heklet litt jeg. Håper det blir mer håndarbeid i 2010. Kjenner jeg blir smårar når det blir for lite tid til sånt.

Heidi sa...

Flotte votter, må nesten forsøke dem. Er ikke så fortrolig med engelske oppskrifter, men det går vel. Topp'tTå-garn har jeg også vært veldig fornøyd med.

anne - moseplassen sa...

så fine votter da! Virkelig tøft med så mye flette på så liten vott :)