søndag 24. januar 2010

Veskekurs!!!

Jeg er medlem av Tåsen Quiltelag. Laget har ca 90 medlemmer, så det er et ganske stort lag. Laget har møte 1.onsdag i hver måned på Nordberg skole. Denne helgen har det vært veskekurs. Jeg er i utgangspunktet ikke veldig glad i lappevesker, men jeg tenkte at det kunne være en fin måte å bli kjent med lagets medlemmer på. Det var Andrè Wallenborg, som skulle ha kurset. Han er utdannet klesdesigner, men konsentrerer seg om veskedesign og er en mye brukt kurslærer. Og jeg ble gledelig overrasket!! For det først er Andrè usedvanlig flink, og utrolig pedagogisk!! Det eneste vi trengte var stoffet vi ville ha, resten hadde kurslærer gjort klart til oss. Veldig praktisk!! (Vi hadde selvfølgelig symaskin og utstyr med.)
Jeg har spart på et Heather Bailey stoff, POP Garden, ganske lenge. Tenkte at det kunne bli fint!!

Her er det full konsentrasjon.....


Inger Lise hadde kursets 1. ferdige veske!! I fint avis-stoff fra Stoff og Stil!!
Jeg ble nesten ferdig før jeg dro hjem, nå mangler det en magnet lås, og foret må lukkes i bunnen.
Modellen har mange lommer, både skjulte og med glidelås. Vi fikk lære mange snedige triks som kan brukes senere, hvis jeg husker dem da.....Men det var så morsomt, så hvis du får muligheten gå på kurs med Andrè Wallenborg, ikke nøl!!


11 kommentarer:

Turid sa...

Så pen veska ble, likte veldig godt effekten med sort og rynker. Stilig. Og med en designer som kursleder forstår jeg godt at du er fornøyd.

Ønsker deg en god start på uka. Klem

Heidi sa...

Å, der skulle jeg gjerne ha vært!!!
Han har flotte vesker, og jeg har forstått han er en veldig dyktig kurslærer.
Stilig veske du fikk ferdig!

STEINKJERRINGA sa...

Heldiggris! Nå ble jeg litt misunnelig! Så du er med i Tåsen (jeg er avstandsmedlem i Bærum fra jeg bodde der). Hvis du vet hvem Anne Marit Knudsen i GlaLappen er, så må du hilse. Hun quiltet et dobbelt sengeteppe med bare rosestoffer til meg. Den veska di ble utrolig flott. Skjønner godt at du har spart på det stoffet, noen stoffer er så fine at vi ikke har råd til å skjære i dem.

Ati. sa...

Veska ser kjempebra ut! Håper han kommer til vestlandet også en gang :)
Jeg liker din nye header, spesialt katten som liker veldig på min gamle katt som jeg hadde i 18 år.

Marit sa...

Å du er heldig som har vært på kurs med ham!! "Alle" sier at han er helt fantastisk lærer og en flott designer. Veska de blei utrolig fin, frisk i fargene og tøff! Gratulerer, med en unik designer veske!!! Du er kjempeflink! Håper du husker mange av triksene....
; )

bodil sa...

Hei.Kjempe fin veska di.Stilig med stoff i avispapir.Der fikk jeg ett hint.Tøft.Kjempe fin veska de også...Ha kjempe fin Mandag.Klem fra Bodil....Trur ikke du har ville ha klem nå er snyt forskjølet....Frys...

Lise in Norway sa...

Veska ble flott Anne Kari Du kommer på Tåsen så vi får tatt bilde av alle sammen i februar.

Vibekes lille grønne sa...

Det er morsomt med kurs og her var det noe så sjelden som kjekk mannlig kursleder også! Vesken din ble skikkelig flott! Var medlem av Tåsen quiltelag for noen år siden, og vurderer innimellom å melde meg inn igjen. Ha en fin uke! :)

Bestemor Drillo sa...

Ja det ble virkelig en flott veske med mange lommer! Koselig med slike kurs og ikke ofte at mannfolka er å se,så dobbelt moro!
Klem til deg !

Klarafina sa...

Flott med stormønstret stoff til veska!

Anne-Grethe sa...

Kjempefin veske - lurt å gå på kurs og lære ting slik de "skal" være! :-)
Noen ganger er det de små tipsene som gjør at det er moro å sy! Fant bloggen din ved en tilfeldighet, men moro å kikke hos deg - takk for titten! OG ha en riktig god helg!