fredag 1. januar 2010

Skulle bare rydde litt!!

Jeg tenkte at jeg skulle bruke litt tid helt i starten av det nye året til å rydde litt!! Tenkte at jeg skulle ta vekk de bloggenen som jeg ikke leser så nøye, og heller erstatte dem med de jeg virkelig liker og leser..... Først gikk jeg igjennom hele lista og trodde at jeg har ryddet opp, så viser seg at det har jeg ikke gjort!? Men så bare med ett!! tastetrykk er hele lista min borte!! Snakk om effektiv rydding..... Så nå må jeg prøve å huske alle sammen.... Utrolig irriterende......


-Idag har jeg brukt usedvanlig mye tid ved pc`n!! Jeg har funnet igjen de fleste av bloggene jeg lesere, og har også lagt til noen. Det er så utrolig mange der ute, og jeg finner stadig spennende blogger og det er morsomt!!

7 kommentarer:

Kari sa...

Huffda....!!! Det beste er å rydde opp på "dashboard", vet ikke hva det er på norsk, men det er innloggings-siden.... der kan du ta bort en og en blog.....
Men noe kålhue er du ikke!!!!!!!!!!!!!! Godt man lærer av sine feil på PCen.....forhåpenligvis.

Linda og Lynet sa...

Godt nytt år!

Tipper du kommer til å huske de viktigste -også finner du nok garantert de fleste igjen til slutt:)

Ylvingene ble kåret til Årets helgelendinger for innsatsen som gjestfrie øyværinger!!!

Se her: http://www.helgeland-arbeiderblad.no/nyheter/article4782750.ece

Heidi sa...

Alltid ergelig når noe slettes som ikke var meningen!
Har brukt litt av dagen til å "avjule" bloggen min, og ser du har gjort det samme.

Bestemor Drillo sa...

Det er slikt man lærer av, men absolutt ingen katastrofe ! De som du følger titt og ofte kommer innom deg og vips så har du muligheten igjen ! Lykke til ;) Klem !

Beate sa...

Å nei så kjedelig. Det er så fort gjort.. Godt du har funne igjen de fleste.

Anonym sa...

Hei.Ja det må jeg si ble ei litt for mye opprydding.Håper du finner igjen de fleste.Ja nå er vi kommet hjem fra Oppdal fra ei virkelig koselig jule og nyttårsfeiring.Håper du ikke fryser alt for mye i kulden nede i Oslo.Du får krype opp i god stolen med ett håndarbeid.Ønsker deg ei riktig fin helg i det nye året.Klem fra Bodil..

Michelle sa...

LOL! That sounds like something I would do! I love to read your blog - or just look at your pictures when the translator isn't working. I am so tempted to learn a little Norwegian! :-)