lørdag 30. januar 2010

Syfellesskapets gleder......

Et par ganger i året er jeg så heldig at jeg syr sammen med noen særdeles hyggelige og flinke quiltedamer!! Dette har vi gjort i ganske mange år nå. Det begynte med et kurs hos Katrine, hvor vi valgte å tviholde på læreren vår. I 2-3 år måtte hun lære oss alt det hun kunne om håndsøm, quilting og applikering. Veldig nyttig for alle som deltok.
Her sitter jeg å syr, legg merke til min nye jakke!! Jeg har gledet meg til å sy videre på den "Merry-Go-Round" quilten som jeg begynte på for en stund siden. Men som jeg fort fant ut at jeg ikke hadde nok stoff til. Heldigvis klarte jeg , via nett å få bestilt en jelly-roll til.
-Vi rigger oss til rundt et stort bord, med symaskiner og medbrakte lamper!! Matpakker, te og kaffe og skravla går, men vi får også sydd!!
Her er de 2 første blokkene, og en haug med stoffremser. Jeg har også bragt inn et smårutete stoff.
Jeg forsatte å sy etter at jeg kom hjem, og jeg kommer til å holde på ikveld mens MGP surrer i bakgrunnen.......

Jeg bruker quilten som henger på veggen som tavle.... Ha en fortsatt fin sy?? helg!!11 kommentarer:

Heidi sa...

Så nydelig quilten blir! Var helt sikker på at du fikk ordnet med stoff etterhvert.
Høres ut som dere har et kjempekoselig syfellesskap :)

bodil sa...

Hei.Så koselig å møtes å sy.Kjempe fint blir det.Har vært lite med sying med meg i det siste men har så lyst til å begynne med noe Påske.Lyse farger osv surer ,idder i hode så får se...Ha en kjempe fin Søndag.Klem fra Bodil..

Ati. sa...

Sa hyggelig at dere sy sammen! Jeg synes det er en flott mønster, jeg må huske det neste gang jeg lager en teppe til barnebarn! Takk for bildene:)

Marit sa...

Det ser veldig lekkert ut!
Kjekt å møtes for å sy, det alltid noe å bli inspirert av!
Jakken din ble kjempefin...
; )

Anonym sa...

Hei Anne Kari, takk for hyggelig lørdag! Teppet ditt blir blir harmonisk og bare vakkert. Spent på hva prosjektet etter dette blir. Kjenner jeg deg rett vil du da ha behov for å ta av litt igjen. Småtteriene mine var bortkastet tid, må nok forberede meg bedre en annen gang og heve blikket litt oppfra resteposen selv om det er enkelt å bære. Gleder meg til å se ferdig topp, det er nok ikke langt unna tipper jeg. Hilse Ellen

Tilonino sa...

Hei
Skal si du er produktiv :) Tar nesten pusten fra meg dette. Men så kjekt det er å holde på også. Kjenner meg igjen. Men her er det streng selvdisiplin. Må bli ferdig med kjolen min før jeg får begynne på noe annet. Men det går da sakte fremover. Ha en fin kveld. Tine :)

Tilonino sa...

Glemte jo å si at det var veldig fint da og jakken også, den likte jeg godt :)

Lise in Norway sa...

Spennende Ser helt topp ut. Og gratulerer med jakke Den ble flott!

Bestemor Drillo sa...

Dette må være koselig! Fint blir det også!
Klem og god uke til deg;))

Stina sa...

Ser helt underbar ut... och hur underbart är det inte att sy..:o)

Pinneguri sa...

He, he, jeg bare måtte inn på bloggen din og se etter jakka di ;D) Og her sitter du i den ... jeg har kommentert den på Ravelry også, men det da hadde jeg ikke sett deg i den.
Vi er helt enige, den er kjempefin :D