fredag 12. mars 2010

Gleder i posten.....

En av de bra og ikke minst hyggelige sideeffektene av bloggingen, er å delta i swaper og "hemmelig venn" -alonger..... Denne uka har jeg både fått mini-quilten min fra Winter Time, Mini quilt swap og hemmelig venn som Tulip har stått for og administrert!! Takk for tiltaket!!
Fine servietter, te-lys, noe jeg trodde var grønn te, men det er duft!! Og et kjempekoselig heklet smykke!! Sjekk ut HER!! Tusen, tusen takk!!
Fin på kåpen min, ikke sant!?

Denne quilten har jeg fått fra Monica, som bor utenfor Wien i Østerike. Det er morsomt at quiltere fra hele verden kan glede og overraske hverandre med egensydde arbeider!! Thank you so much, Monica!!:-)

Nærbilde av sticheriet!! Vinter var temaet på denne swapen!!

I tillegg fikk jeg holder til papirlommetørklene mine!!

God helg til alle der ute!! Håper nå at det er masse snø som smelter, så jeg kan bli overbevist om at det blir vår i år også.......

8 kommentarer:

Merete sa...

Så koselige pakker å få i posten :o)
Ha en finfin helg!

Vibekes lille grønne sa...

Morsomt med gaver i posten! Det lyser opp dagen! Ha en fin helg! :)

Kari sa...

Så morsomt med pakker....og særlig når man ikke vet hva som er inni...
Har gitt opp pakker jeg..., det siste jeg bestilte fra USA (Yoga DVD selvfølgelig) tok 2 måneder før det kom fram!!!!! Siste gang jeg prøver, noe av det jeg har bestilt har ikke kommet engang. Får bruke heimen i Norge som mottaksadresse i så fall!!
Vår - et så herlig ord.....det er den tiden jeg savner mest....har litt hjemlengsel jeg nå.....

Anonym sa...

Hei.Gratulerer med kjempe fine gaver.Ja nå vil jeg ha vår.Hær det snør og snør.Nå er det nok..Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil..♥♥

Kari sa...

Oi så fint og sommerlig det var blitt på blog-siden din!!! Jaja, når det grønne ikke synes ute kan man jo iallefall se på det inne :-).

Stubbetufsa sa...

Jeg har kikket litt i bloggen din, og jeg liker dine arbeider veldig godt. Syr ikke så mue sjøl, for nakke og rygg liker det ikke, men litt blir det. Og så gøy at du både strikker og hekler i tillegg!
Jeg setter deg på blogglista mi, hvis du ikke er sterk motstander av det! :o)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Heidi sa...

Så mye fint du har fått! Fargene i quilten var helt herlige :)