onsdag 24. mars 2010

Jeg leter etter vår!!

Idag har jeg lett etter våren!! Jeg leste DENNE bloggen, og Ruth fortalte at hun hadde krokus i hagen!?. I min kommentar til henne, lurte jeg på om hun prøvde å lure oss med bilder fra ifjor.:-) Jeg tok med meg kamera ut.Tråkket rundt huset her jeg bor, fikk støvlene fulle av snø, kikket inn til naboen for å se om det var noen blomster i sikte..... Jeg traff en annen nabo, da jeg rappet forsythia- grener i en hekk. Hun lurte naturlig nok på hva jeg holdt på med, og jeg måtte innrømme at jeg lette etter våren!! Hun fortalte meg uoppfordret at hun hadde krokus!! utenfor kjøkkenvinduet sitt. Så våren er i nærheten av meg....... Dette er mitt blomsterbed.... Jeg hadde en strålende dag på NQF`s årsmøte sist lørdag!! En fin utstilling, med arbeider for enhver smak!! Jeg har tenkt at ikke det var så lurt å legge ut bilder. Men jeg har sjekket og de som hadde sine quilter på utstilling har godtatt at bilder blir brukt. Nå burde jeg selvfølgelig ha notert meg navnet på alle quilterne, men det har jeg ikke gjort.... Sorry!!
Denne likte jeg godt uttrykket på. Jeg kan gjette inspirasjonskilden!?


Denne har Liv Sætervold laget. Det husker jeg. Jeg har kappet av quiltene da jeg tok bildene. Kanskje litt dumt av meg.

Denne ble premiert i den tradisjonelle klassen. Jeg mener bestemt at det er en boutis. Det betyr at to stoffer blir quiltet sammen uten vatt, så blir fyllet og tråder stappet inn etterpå!! Vakkert arbeid!!

Yoko Saito var rosinen i pølsa på kursfronten.... Jeg traff to jeg kjenner som hadde fått gleden av å være på kurs med henne.
Se på detaljrikdommen.


Samme damen!!Denne toppen hang umontert!! Jeg gjetter at kvadratene var 3/4" store!! Og det var digert!! Dobbelt sengeteppe??

Dette er favoritten min, mht humor!! Quilten er bare på A4 størrelse. Det er Turid Lismoen som har laget den. Hun er en kunstner!! Langt, langt over de fleste!! Jeg synes den er strålende!!
Hun har også laget den under. Jeg aner virkelig ikke hvordan hun gjør det!! Fantastisk!!


Men den vakreste quilten på hele utstillingen tilhører Ellen Borge!! Det er hun som har lært meg det jeg kan om håndsøm, hånd-quilting og applikasjon..... Hun er utstyrt med veldig godt utviklet fargesans.....


Jeg kunne ha vist flere men dette var noe. Du kan finne flere HER !!

3 kommentarer:

BenteOO sa...

skulle gjerne ha delt litt vår med deg, - som takk for at du delte med alle årsmøtebileta, - uendeleg mykje godt snop for auga...

Marit sa...

Takk for titten, og linken!
Og lykke til i jakten på våren. Snøen er endelig smeltet, her - deilig...

; )

Bestemor Drillo sa...

Du ser ut til å ha funnet våren på mange måter du!!
Torsdagsklem til deg;))