mandag 29. mars 2010

Jeg lar meg påvirke....

Jeg må innrømme at jeg leser en del blogger hver dag. Jeg har en bloggliste på min egen side som jeg leser og følger nøye med på. I tillegg kikker jeg litt i andres blogglister..... Jeg regner med at det er fler enn meg som gjør det!! Men noen bloggere lar jeg meg påvirke av. Det fungerer som en slags reklame kanal, uten at det er kommersielt gjort. (De som har reklame i bloggenen sine hopper jeg veldig raskt ut av!!) Jeg blir gjort kjent med nye ting, som jeg liker, og jeg lar meg påvirke av det. Bloggern Attic24, har fått meg til å bake flere forskjellige kaker og kjeks, bare fordi jeg liker bloggen hennes veldig godt!! Emmeline har fått meg til å ønske meg en tapet!! på soverommet mitt, bare ved å vise den i sin blogg!! Jeg blir stadig fristet til å starte nye formingsprosjekt, fordi noen viser fine arbeider..... Alt dette uten egentlig å reklamere med et varenavn!? Ganske pussig!!
Disse havrekjeksene har jeg funnet HER. Men jeg skriver en norsk oversettelse.
100g smør
50 g brunt sukker
40 g flytende honning
100g hvetemel
1/2 ts bakepulver
100g havregryn
50g tørket frukt og nøtter
Jeg brukte aprikoser og cashew nøtter.
Smelt smør, sukker og honning. Hakk den tørkede frukten og nøttene i små biter. Bland alt. Sett med teskje på bakepapir på plate, klem litt flate med gaffel og stek ved 180 grader i 10-12 min. Innmari god, ikke så søte, men litt sunne? Tips: Bak dobbel porsjon!!
Nå kom boksen jeg fikk til jul, til nytte!! Jeg får aldri nok bokser.....
Dette egget ble jeg også påvirket til å kjøpe!? Er det bare jeg som har slik en svak sjel??
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Merete sa...

Nei, det er nok ikke bare du som har det sånn. Jeg er en av de 'svake sjelene' :o) Hadde feks ikke kjøpt Green Gate hvis ikke jeg hadde sett så mye av det hos Emmeline, har også bestemt meg for å hekle et teppe i rosa, hvitt, grønt, rødt osv til å ha på et rom som vi skal pusse opp snart (selvfølgelig i lyse farger....). Det meste av det jeg har strikket og sydd i det siste har jeg blitt insipert av på forskjellige blogger. Det er en av de tingene jeg synes er virkelig fint med alle disse bloggene, de gir så utrolig mye inspirasjon! Men på en annen side så bruker jeg mye mer tid foran PC'en enn jeg gjorde før jeg oppdaget bloggeverdenen for snart et år siden. Jeg har venninner som ikke kan forstå at jeg gidder. Men foreløpig synes jeg det følger aller mest positivt med. Jeg koser meg og har det kjekt, og det kommer jeg til å fortsette med - til og med å la meg påvirke av og til :o)
Ha en fin kveld!

HEIA BRANN!!!!

Marit sa...

Jeg kjenner meg igjen!

Takk for norsk versjon av havrekjeks - de ser veldig fristende ut! Og påskeegget er kjempekoselig...

Ha en super påske!

Randi's Tanker sa...

Ønsker deg en riktig god påske!

Annema sa...

Takk for fin oppskrift,fikk lyst til å prøve den..Egentelig kjedelig å bake da men. God påske til deg.

Ati. sa...

Du er vel ikke alene av de som la seg påvirke av alt i blogverden.Jeg for exempel forandret bloggen min etter at du skev om det !! Baker også foskjellige kaker når jeg ser dem på andre blog.Strikker en del sjaler som jeg sier på andres blog ogv. Jeg har Google reader en folger flere blogger hver morgen mens teen blir kald. Må vel av garde nå!
Ønsker deg en riktig god Påske!