lørdag 9. april 2011

Første blåveis.......

 -Vi er allerede flere dager inn i april..... På jobb er jeg fortsatt i vinter og julestemning, og skal være det lenge. Men nå er det liten tvil om at våren har kommet!!  Det er første "sommer"-helg. Dvs. at nå er hytta vår åpnet for en forhåpentligvis deilig sommersesong. Det har gått temmelig nøyaktig et halvt år siden vi stengte for vinter, og det er lykke når vi  igjen kan lukke opp for en ny sommer.....
 Det er også hyggelig å komme tilbake  hit og bli glad over små godbiter av formingsting som er her.         Denne lille hjerte- quilten har hengt på veggen en stund.
 Og denne har forsatt noen tråkletråder i seg. Det er ingen som har gjort den ferdig i løpet av vinteren.....
 En ørelappstol, eller egentlig to også  preget av en quilter.
 Snøball-quilten som var ferdig ifjor!! Et hyggelig gjensyn!!
 Lite har blitt gjort den siste uka, det har vært travle dager. Jeg har startet på 2 nye ting. Yndlingsmønsteret mitt denne vinteren er Selbudeath, sokker på gang og noe som skal bli en poncho!!  Fairytail fra Du store Alpakka. Inspirasjon fra Drops design.  Bildene er tatt med i-phonen min.
                            Håper du får en fin vårhelg!!  AnneK:-)

9 kommentarer:

tilonino sa...

Koselig når hyttesesongen begynner igjen. Jeg er også på hytta og nyter det fine været :) fortsatt god helg
*Tine*

Vibekes lille grønne sa...

Herlig med den første blåveisen! Mye fint på hytta! Snøballteppet er kjempefint og jeg fikk lyst på en sånn liten hjertequilt på veggen jeg også. Håper på å få litt syenergi etterhvert. Spennende strikkeprosjekter på gang, blir morsomt å se videre.

Det er vel vanskeligere å få til vinter på jobben etterhvert som snøen forsvinner og det blir mer og mer vår?

Ha en fin søndag A-K! :)

Kari sa...

Å så koselig med blåveis!! Og deilig at våren har kommet til dere.
Kom hjem i går et 3 flotte uker i SF, og savner lillegutt allerede.... han er bare helskjønn :-). Heldigvis ikke så altfor lenge til jeg får sett han igjen.
Stor klem... K

Muffin sa...

Ah, blåveis! Og så fine ting på hytta, kos dere masse og ha en fin søndag!

STEINKJERRINGA sa...

Blåveis har vi ikke her. Åh hvor jeg savner turer på Bygdøy der det bugner av blåveis. Koselige håndarbeider! Jeg har ikke gjort noe på den fronten de siste to ukene, og nå er det retting av tentamen som gjelder. Ha en trivelig søndag!

Ulla-Bella sa...

Flotte quiltearbeider:)

Sissel`s syglede sa...

Åhhh, våren er en deilig tid du. Nydelige farger i naturen popper opp og gjør oss glade. Lekre quilter på veggen forresten.
Ha en finfin søndagskveld.

Maratonjenta sa...

Nydelig blåveis!! Håper vi får sett noen vårblomster i neste uke i Nea Makri. Takk for trivelig kommentar på bloggen! Så hærlig med hyttebesøk og gjensyn med flotte kreasjoner. Du lager så mye nydelig!

Klem fra Maratonjenta!

Kort og Søm sa...

Når blåveisen kommer er det jammen vår! :O)
Vi fant den første hestehoven på mandga!
Det teppe som lå over sofaen var veldig fint!
Hilsen Fredrikke