onsdag 20. april 2011

Ny genser.....

Det er late dager i skjærgården..... Det er tid for søm, strikking og nesa i bok!! Og blogging!!  Jeg fant denne  genseren på twistcollective.com for ikke så lenge siden og det stod navnet mitt på den!!  Nå ser det ut som den er mer passe til minstebarnet, enn til meg.  Jeg bomma kanskje litt på størrelsen og laget den en smule for liten. Allerde før jeg var ferdig med denne, bestemte jeg meg for å strikke en til!!  Garnet er Nepal fra Garnstudio.  14 nøster.  Dette mønsteret kostet 7$. Det er gode mønstre med bra forklart fremgangsmåte!!  Den er strikket fra toppen og ned, noe jeg liker godt!! Det er en slags raglan, men med en snedig flette. Det betyr at det er minimalt med montering!! Men arbeidet blir digert siden alt blir strikket på en gang. Genseren er morsom å strikke. Den opprinnelige avsluttningen endret jeg, laget fletter istedenfor i-cord som vrengte seg utover...... Så dette er en slags prøve, neste skal bli perfekt!!


Ganske fint å sitte i solveggen med  håndsøm!!

Ha forsatt gode påskedager!! AnneK:-)

7 kommentarer:

Merete sa...

Flott genser! Ser deilig ut i solveggen :o) God påske til dere!

Vibekes lille grønne sa...

Den ble da ganske perfekt den her også! Superfin, likte den kjempegodt og fin farge også! Den må inn på favoritter, men jeg synes Nepal-garnet er litt tungt. Tror jeg må gå for et rent ullgarn.

Det ser skjønt ut i solveggen! Er det ikke deilig med vår? Her rigger jeg meg til med strikketøy og lydbok i solveggen. Koselig! :)

Fortsatt god påske! Klem Vibeke :)

marihøna sa...

Flott genser, likte veldig godt flettene :)))

STEINKJERRINGA sa...

Jeg er dødsmisunnelig på deg som kan sitte i solveggen. Joda, bord og stoler har kommet på plass på min terasse også, men jeg må bekjenne at jeg enda ikke har plassert meg selv der. Vi hadde et lite solgløtt i går, men da satt vi i bilen mellom Bodø og her. Det blir nok bok, te og håndsøm på meg i dag. Overskyet! Genseren ble forresten kjempefin. Fortsatt god påske!

Anlen sa...

Det vart jo ein stilig gensar! Klart det må bli ein til:)

Du er visst heldigare enn meg med veret i påska, her har vi hatt regn kvar einaste dag.... Men no trur vi på betre ver i morgon. Igjen;)

Heidi sa...

Veldig lekker genser! Fint med flettene på sidene, det var uvanlig.

Beate sa...

Kjempefin genser!!
Håper du nyter påska!