lørdag 2. april 2011

Andre april!!

Jeg kom meg igjennom 1. april uten å bli lurt, eller min kjære prøvde seg med at en av de tre fiskene til konditorspira lå med buken i været.... Det gjorde ikke så inntrykk, og det stemte heller ikke........             Det er lørdag morgen!! Jeg har blitt enig med meg selv at jeg har blitt en helgeblogger!! Blogging skal være et overskuddsfenomen!? og ukedagene er besatt av mye jobb og lite kreativt overskudd.  Det får heller bli sånn inntil videre, for jeg er ikke ferdigblogget ennå.
  Jeg er uten strikketøy for tiden, og det har resultert i at jeg faktisk bruker symaskinen!! Jeg har bestillt noe garn i en garnbutikk, det skulle ta en halv uke, nå har det gått en uke til.....
Forrige lørdag hadde jeg planer om å få  maskinquiltet. Jeg dro ut for å finne tråd, noe jeg ikke gjorde, men jeg kom selvfølgelig hjem med noe annet!!  Blant annet dette mønsteret på "Veskekurven" som jeg har sett her i blogglandia OG jeg hadde bitt meg merke i at det var et AnneKa-mønster. Garn og stoffbutikken  Trådsnella som ligger på Skårer, (Lørenskog)  "fant" jeg tidlig i fjor høst og den er et lite skattekammer når man er glad i å sy og strikke.  Jeg glemte å få med innmaten til denne veska så da måtte jeg tilbake på mandag.  Det dukker helt klart opp nyttige hjelpemidler med jevne mellomrom!! I denne veska skulle det brukes skumgummivatt!! Nytt for meg. Den vatten er faktisk veldig fin å jobbe med.  Den gir utrolig bra støtte i denne veska. Det skulle også være hankevatt.  Vatt som er ferdig laget som et mykt tau!! Supersmart!!
Rutemønsteret på veska skulle lages av et 2,5 cm bredt bomullsbånd. Det ser ut som bredt godt gammeldags bendelbånd!? 10m!! til den nette pris av 21,- pr m.  Da satte økonomen i meg i et skrik!! Bruke over 200,- på pynt!!  Så jeg har istedenfor skåret quiltestoff i remser og laget bånd selv. Det funket helt fint!!  Jeg hoppet over lommene på innsiden.  Denne skal brukes i en swap som jeg er med på. Det er meningen at jeg skal sy en til meg selv også!!
 Jeg har også brukt litt tid på å sy opp strikkeposer!! Det høres litt skrullete ut å si at jeg har sydd 2 stykker pr kveld. Ble litt besatt noen dager..... Har tenkt å selge dem!! Så her har du sjansen hvis du ikke har sydd selv.  Jeg har lagt ut fremgangsmåten tidligere!! De er passe store, 35 og 40 cm lange glidelåser.  Innvendig er de åpne, med plastbelagt for som passer til utsiden.  De kan også brukes som skoposer eller andre ting. Kr 275,- inklusiv porto!!

                     A (solgt) og B er like, sort bunn, rød glidelås 35cm.

 2 gule ugler, C-grønn glidelås,      D-turkis glidelås,  begge 40 cm.


 E- Er sydd i turkis Tilda-stoff  35cm,               F-Lilla blomster, brun glidelås 40cm.
       G og H,  er like. Blå med vakkert  blomsterfor.   40 cm.
     
                             I- sommerfugler 40 cm, (solgt)    J- storblomstrete Kaffe Fasett 40 cm
               K- lysegrønnt Tilda-stoff.  40cm lang grønn glidelås.

           Send meg en mail: quiltefia@gmail.com hvis du vil kjøpe!!
                                          God helg til alle!!  AnneK:-)

11 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du syr mye flott for tida!
Enig med deg at pynt for over 200 kr er for mye på ei veske!
Den ser jo veldig forseggjort ut selv om du tok en snarvei!
Ha ei god helg!

Vibekes lille grønne sa...

Enig i at blogging må være et overskuddsfenomen! Det lønner seg tydeligvis å ikke strikke, for det utrolig mye du har fått sydd istedenfor!!

Kjempefin veske og strikkemapper og takk for nyttige tips om nye ting som finnes. Lenken til butikken virker ikke og jeg ble jo veldig nysgjerrig da :)

Ha en kjempefin helg! :)

Lindas hobbyhjørne sa...

For en lekker veske, helt nydelig!
Det var jo utrolig så mye du har fått gjort på en uke! Kjempefine ting :)
Ha en fin dag, klem.

Fin i Formen - Margrethe sa...

Å så produktiv du er da :)
Er litt lite blogging hos meg også om dagen. Er ikke alltid motivasjonen og overskuddet er tilsetede nei... Men takket være deg ble det da et innlegg hos meg i dag:)
Ha en fin helg!

Siv sa...

Masse fint her! God helg! :o)

Lise in Norway sa...

Meg og meg godt du bare helgblogger nå ...for hva du får gjort og som jobber i tillegg. Hatten av for dette var flott. Sees på onsdag ;-)

Ulla-Bella sa...

For en produksjon! Her var det mye fint. Den nye veska var utrolig fin med den pynten på:)

Mette sa...

Sa produktiv du har vaert! Sa mye fint. Og sa flink du var som fant en annen losning pa pynten....

Gleder meg til a se mere av det du lager!
ha en fin fin lordag.
klem mette

Merete sa...

Flott og spesiell veske, gleder meg til å se den :o) Skal si du produserer strikkebager for tiden, herlige stoffer så dem får du sikkert solgt! Jeg har en award til deg på bloggen min - kom og se :o)

Britt Helen sa...

Så kjekt at jeg har funnet bloggen din. Her har jeg kosa meg godt :) Mye flott og inspirerende søm!

Har en Award til deg inne på bloggen min :)

Synnøve Olava sa...

Så mange flotte strikketøyvesker du har sydd... :O)
prøvde meg på en sånn jeg også, men håndtaket ble litt skjevt, jeg syns det var vasnkelig å stappe det pent inn og få en jevn kant.
Trådsnella er en butikk jeg er innomm også, når jeg er på de kanter..., mye fint der!

Apropos helgblogging, så kjenner jeg meg godt igjen på den... !

Ha en fin kveld!