fredag 22. april 2011

Stadig nærmere......

Man kan formlig se at det gror i naturen!! Bare på disse påskedagene har bjørka fått blader og det spirer overalt!! Dette er årets første fiol eller natt og dag om du vil.
Stjernene min er nesten ferdige!! Jeg har noen sirkler igjen, men jeg venter til jeg kan velge mellom flere stoffer.  Jeg begynte å kombinere  ganske tilfeldig og fritt med stoffene. Utgangspunktet var en ferdig pakke fra Kathrine. Noen ganger går det bra, men denne gangen måtte jeg jobbe meg litt inn igjen (tenke litt over stoffvalgene).  Nå er jeg foreløpig fornøyd.   Det neste som skal gjøres er masse blader.
Denne formen for søm er perfekt for dager med god tid.  Jeg dro med meg en eske med stoffer, men jeg kunne like gjerne gjort det klart på forhånd hvis jeg feks. skulle reist på ferie med fly.
Lilljekonvallen må vi nok vente på noen uker til, men den er på gang!!
Påskeferie er perfekt tid for kortspill!! Vi har lange tradisjoner for det her i skjærgården. Den tradisjonen var lettere å opprettholde før vi fikk strøm og tv!! Men vi har klart å droppe påskekrimmen en dag..........Glad Påske!! :-)

6 kommentarer:

Heidi sa...

Ikke mye igjen av teppet nå. Blir kjempefint! Med den varmen vi har om dagen, går våren framover med ekspressfart.

STEINKJERRINGA sa...

At du makter å gå i gang med et sånt pirkarbeid. Jeg er ikke noe misunnelig på alle gradene dere har, neida... Her var det så godt som vindstille i går, og sånn er det i dag også. Kanskje gradestokken kryper opp til 7-8 grader. Jeg skal imidlertid på kafe tradisjonen tro når det er lørdag, så da kan det være hvilket vær det vil for meg. Krokusen blomstrer villig, og nå ser jeg at påskeliljer også er på gang. Ha en hyggelig påskeaften! Klem, Gudrun

Kort og Søm sa...

Så flott teppet ditt blir!
God påskeaften,
klem Fredrikke

Lise in Norway sa...

Spennende å se teppet ditt vokser frem Anne Kari Gleder meg til vis og fortell :-)
Jeg er i strikkemodus med et lekkert garn fra Mauds.Så gøy
Fortsatt god påske

Vibekes lille grønne sa...

Teppet blir kjempefint! Fargevalget ser veldig bra ut også! Det er helt merkelig hvordan det blir grønnere nesten fra time til time ute nå!

Koselig med kortspill. På en måte synes jeg hytter er koseligst uten tv, for da kan man gjøre litt andre ting enn vanlig. Ha en fortsatt fin påske! :)

Crispy sa...

Hello!! You have a very lovely blog :0) I wanted to let you know that I do have you on the list for my giveaway but you are a "no-reply blogger" so I do not have an e-mail address for you. I need one in case you win!! Please send me an e-mail so I can have the address. My address is crispybrin[at]netzero[dot]net

Crispy