tirsdag 19. april 2011

Mere håndsøm....

 Jeg er ikke av de quilterne som kaster meg over alt nytt syutstyr som kommer på markedet.  Har aldri vært så opptatt av det. (Kjøper heller stoffer.) Selvom jeg vet at noen småting faktisk er til stor hjelp!!   Men på siste menighetsmøte i regi av Kathrine, lot jeg meg overtale...... Limpennen fra Sewline hadde jeg fra før og jeg visste at den var ok. Nå har jeg prøvd den ut skikkelig, og den er et supert hjelpemiddel. Jeg trenger ikke tråkle papirsømmen, og det sparer  meg for såre fingertupper....
 Jeg kjøpte også ultratynn sytråd. Den er ikke!! bomull, men den fungerer også veldig bra!! The Bottom Line by Libby Lehman.  Vanligvis bruker jeg Aurifil tråd, den er også tynn.  Til slutt kjøpte jeg tynne, lange synåler som Sue Daley anbefalte. Det er 3 hjelpemiddler på en gang som funker!!  Det er faktisk litt morsomt!! Nå har jeg sydd håndsøm de siste dagene og jeg håper å bli ferdig med stjerneblokkene i løpet av påsken.

 Hvitveisen hadde plutselig skrudd seg opp av jorden!? Det er  rart å plutselig se at, ja nå var sannelig hvitveisen her også...... Det er fint å observere hvordan våren stadig setter fart.  Ha en fortsatt glad påske!!  AnneK:-)

4 kommentarer:

GryNoKa sa...

Takk for koselig komentar.
Så heldig du er som har fått hvitveis de er så vakre!
Ønsker deg ei flott påske! Klem : )

Lindas hobbyhjørne sa...

Jeg forstår jeg har mye å lære her!!!
Skulle gjerne ha lært meg litt mere om det her. Det er jo et utrolig fint håndarbeide :)
Herlig med vår :))
Ha en god natt :)

ANNEPÅLANDET sa...

Så fint teppet ditt blir! Det minnet meg på at jeg har TO halvferdige håndsydde tepper liggende på vent... Jeg sydde ivrig en periode, men mistet visst piffen underveis. Må vurdere å ta dem frem igjen og gjøre dem ferdige!
Ønsker deg en riktig god påske!

Mona sa...

Så flotte blokker. Jeg kjøpte den limstiften på torsdag og fikk prøvd den litt i går kveld. Den er jo helt super. God påske!