mandag 25. april 2011

Multnomah-sjalBåten ligger pent på plassen sin, påskeeggene er pakket vekk og vi er tilbake i heimen!!  Det er alltid deilig med en dag hjemme før det bærer tilbake på jobb. Det er antagelig ikke bare jeg som har det sånn.......
 Inspirasjon fra bloggverdene kom over meg igjen på slutten av ferien. I bloggen Strikk og tøys  fant jeg dette hyggelige sjalet. Multnomah heter sjalet og den norske oversettelsen finner du her.  Sjalet er enkelt å strikke, stort sett rett-strikk, en vrang omgang i bølgemønsteret.  Her kommer også viktigheten av maskemarkører inn. Jeg har brukt det veldig lite, har stort sett brukt en tråd. Men her gjelder det å få mønsteret på rett plass, hver gang!! Jeg brukte nesten 2 nøster av Fabel. Jeg tror jeg skal  prøve å strikke det i yndlingsgarnet mitt mht til skjerf, Fairytaile.

   
 Jeg begynte så vidt på litt mer papirsøm. Også fra Sue Daley.  Samme fremgangsmåte som tidligere  i påsken. Limstift og den tynne tråden!!   Nå er det innspurten av påsken igjen med siste rest av påskekrim...... Jeg ønsker alle en god kommende våruke!!  AnneK:-)

3 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så fint sjal. Det var et flott garn du har strikket det i også:)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Det ble fint!
Også er det så gøy at det blir så imponerende flott når det egentlig er så enkelt å strikke - men som du også sier - du må få det riktig hver gang :-) Fine farger!

Maratonjenta sa...

Heter båten Slapp-A??!! Humor!!

Vel-overstått-påske-klem fra Maratonjenta.