fredag 15. april 2011

Inspirerende "menighetsmøte"....

 Jeg er som kjent medlem av "menigheten" til denne dama!!
Kathrine er flink til å flytte butikken sin ut av de vanlige lokalene, og stelle istand inspirasjonskvelder for oss som vil!!  Denne gangen, var det besøk helt fra Australia, nemlig Sue Daley. Hun har modernisert papirsømmen og med hardt arbeid og stor syglede har hun etablert seg godt med mønstrene og malene sine over hele verden.

Hun har holdt kurs i 3 dager her i Oslo, og de som fikk gleden av disse kursene er jeg sikker på har hatt det gøy!! Det ble vist mange kjempefine quilter og alle mønstrene kan man få kjøpt hos Kathrine. Den quilten som Sue her viser, heter AntiqueSampler.
                 Denne heter Faith, Hope and Love
Denne quilten heter -It takes two.
                                       Denne her vet jeg ikke hva heter!! Men jeg tror at hele toppen er papirsøm.

Denne quilten begynte jeg på forrige sommer, jeg har sydd ganske mange blokker, men  det stoppet opp!?  Igår ble jeg så inspirert at jeg har funnet fram alt igjen og er klar til å fortsette!! Så jeg håper at jeg kan få gjort litt i løpet av påskeferien.....Jeg fikk desverre ikke tatt bilde av alle damene, men det var et hyggelig treff!! Nå er det tid for ferie, det gleder jeg meg virkelig til!!  God helg!! AnneK:-)

11 kommentarer:

Merete sa...

Det var sikkert en kjempeflott kveld, så mange fine tepper! DU får sikkert gjort endel i påsken, kjenner jeg deg rett :o)
God helg og god påske!
Merete

Anne Lise sa...

Denne "menigheten" skulle jeg likt å være med i også. Men vestlandet er litt langt unna. Flotte tepper er dette i hvert fall. Og lykke til med syingen din i påska. God påske.

Kari sa...

Mye flott og fargerikt på "menighetsmøte" :-). Ha en flott påske i skjærgården, hører det er meldt veldig fint vær.... Ingen påskefeiring her, en av de få høytider som blir forbigått i stillhet, så vi holder oss i heimen. klem

janses.blogspot.com sa...

For en flott blogg du har. Veldig inspirerende. Jeg fikk lyst til å sette igang med mange prosjekter. Har lagt meg til som følger så jeg kommer gjerne innom igjen :-) Ha en riktig god påske :-) Mvh janses.blogspot.com

Vibekes lille grønne sa...

Sånne inspirasjonsmøter er gull verdt! Mange fine tepper, og ditt er jammen ikke noe dårligere! Det fortjener å bli ferdigstilt! Ha en fin påske! :)

Randi's Tanker sa...

Så koselig med møte i menigheten, det er nok inspirende. Takk for hilsen. Ikke ofte jeg er på slike arrangement, derfor ekstra hyggelig. Landet på Gardermoen for 3 t siden og skal nyte godværet i området i hele 10 dager ;-) God påske til deg også!

tittitplessl sa...

Så mye flott arbeid! likte Antique Sampler best; bare lekker ! God påskeferie, du har vel med deg symaskinen.

tittitplessl sa...

Så mye flott arbeid! likte Antique Sampler best; bare lekker ! god påskeferie, du har vel med deg symaskinen.

anitra sa...

Supre arbeider til inspirasjon for noen og enhver. Selv syns jeg ditt teppe er finest! :) Ha en super påske.

LappVivi sa...

Quilten du kaller "Faith, Hope and Love" er Sues siste mønster og heter "Gipsy Garden". Jeg deltok på kurset lørdag. Lykke til med Stjerneteppet ditt.

Heidi sa...

Takk for sist! Nå har jeg bladd meg nedover, og ser at du alt er godt i gang igjen med håndsømmen :)