mandag 11. mai 2009

48

-Ja, det er min 48 ende fødselsdag idag!! Det er bare et tall, men det begynner å bli høyt!! Kanskje ikke når jeg sammenligner det med foreldrene mine, den ene er 90, og den andre blir 90 til høsten!! Og de har i tillegg vært gift med hverandre i 60 år!! Mitt eldste barn er 25!! Da ender jeg som vanlig!? akkurat passe i midten!!! Alt i alt kan jeg ikke klage, jeg har alt jeg trenger, jeg er frisk, jeg har 3 flotte barn, en morsom jobb og en mann som er glad i meg og jeg i ham..... Jeg er på nedtelling, om 5 dager er jeg hjemme!! Jeg gleder meg!! Disse fine håndfargede stoffene har jeg bestilt fra :a stitch in dye Vet ikke ennå hva jeg skal bruke dem til. Den lille swap quilten min, skal sendes til Tyskland. Den er straks ferdig. Jeg har quiltet den med korssting, har også sydd rundt alle applikasjonene.Det er nesten litt leit å gi den fra seg, men jeg får sendt en fra ett eller annet sted i verden og det er ganske festlig!!


3 kommentarer:

Heidi sa...

Gratulerer med dagen! :)
Ja, årene går enten vi vil eller ikke...

For noen lekre stoffer du har kjøpt, og quilten din var aldeles nydelig! Skjønner at det nesten er litt vedmodig å sende den fra deg.

Kos deg i dagene du har igjen der oppe i vakre nord, og skjønner at du teller ned nå.

Anonym sa...

Jeg kommer til å elske deg om du blir 98. T

Steppstiche sa...

Hallo Anne!
Hope you understand this:
Your little swap quilt arrived me today. Today wasn't one of my happier days, but now I cried some little tears of happyness. I love your Quilt very much. Thanks for the chocolate. Doesn't chocolate also make feel happy? I will send you a mail. Can I write in english? Wish you a wonderful day and greetings from a happy Monika