lørdag 7. august 2010

Odd Molly´sk til liten jente!!

Jeg tror det nesten ikke selv, men nå er jeg faktisk ajour med hekle/strikke posenen mine!! Ingen halvferdige arbeider som venter!!
Strikkepinnene mine hviler, men nå er to seige hekle prosjekter ferdig!! Denne lille kåpen, begynte jeg på i vår. Modellen og mønsteret er fra heft nr. 223 Dalegarn. Jeg har typisk ikke, fulgt mønsteret helt da det så ut som kåpen ville bli veldig vid. Jeg kuttet ned på vidden, og resultatet er jeg fornøyd med.Jeg har brukt Sisu garn.   Det er ikke så lett å hekle plagg, synes jeg.......Nå håper jeg at ikke mottakeren har vokst  altfor mye i sommer. Broderingen på ryggen er inspirert av Odd Molly kåpene.
Regnbue-teppet er endelig ferdig!! Jeg har brukt et nøste med Kauni regnbue-garn, 150 g. Kantene er heklet med brunt pt2 garn. Det gikk med 3 nøster. Jeg heklet alle rutene, og så satte jeg dem sammen og la opp fargene slik at de følger hverandre.
Jeg har akkurat begynt på den siste uka av ferien min.Det er innmari deilig å være tilbake på hytta igjen.......Jeg satser på pent vær, men jeg har symaskin og håndsøm-stjerner for flere uker........Ha en fin søndag!!
Posted by Picasa

12 kommentarer:

Cecilie sa...

Utruleg fin jakke og fint teppe. Du er berre utruleg flink, teksten bak på kåpa gjorde seg virkelig:-) Og hjertelommene var kjempe søte. heldig er ho som får denne:-)

Merete sa...

Så deilig å være ajour :o) Lenge til jeg blir det! Ha en fin uke på hytten! Nydelig teppe forresten.

Beate sa...

Ååå, for noen flotte prosjekter du har gjort ferdig!!

Stubbetufsa sa...

Det var da flotte og store ting du har laget!
Teppet ble flott med å ordne fargene på denne måten!

Linda & Jim sa...

For en NYDELIG kåpe!!! Du er så flink! Håper jeg en dag blir så rutinert at jeg kan ta meg friheter fra mønstrene..
Her har vi (endelig) fått prøvd det som omtales som "prinsedressen" i dag (han ville egentlig ha prinsessekjole, så vi pakker det litt inn.. Lille transesønnen min...). Og han blir sååå fin! Den er bare nydelig:) Buksa er veldig vid i livet på min lille/høye slanke treåring, men bukseseler redder dagen. Jakken sitter perfekt!!
:-D

Lindas hobbyhjørne sa...

Får en nydelig kåpe, blir vel en glad jente som skal bruke den :)
Teppet var jo kjempefint, for et arbeid du må ha hatt med det.
Ha en fin dag :)

Tilonino sa...

Hei
Så flotte ting du har heklet:)
Du e goe:)))
*klem*

Vibekes lille grønne sa...

Søt jakke og utrolig så fint det teppet ble! Jeg har mer garn til deg, så du må nok fram med strikkepinnene igjen! ;-) God ferie!

Anonym sa...

Det ble jo bare nydelig med broderiet! søstera di

Tilonino sa...

Hei igjen
Jaaaaa:) jeg vil veldig gjerne ha mål på skoposen
du e så greie:))
snakkes
ps! Du kan jo maile om du vil, gi en lyd dersom du ikke har mailadressen lengre
stor klem til deg:)))

Synnøve Olava sa...

Åhh, jeg er stum av beundring... :O)
Både Odd Molly kåpen og teppet er fantastisk flott... :O)

Skulle ønske det var meg som vaR ajour! Jeg jobber iherdig for å bli ferdig med det meste jeg også. Slik at jeg ikke har noen gamle skjellet i skapet når den nye høsten og nye prsojkter starter... :O)

Takk for den nydelige såpen som var i følge med lappene dine! Tipper du venter spent på dem nå!? De blir sendt i løpet av uken!

klem

Anonym sa...

Kjære AK. Du er helt fantastisk. Det er lenge siden jeg har sett på blogger, men nå har jeg kost meg veldig med din. Nydelige ting og veldig inspirerende. Gleder meg til å se deg igjen. Klem RHJ