fredag 10. desember 2010

10 desember-Les........

 Dagens ord i Meretes adventsutfordring er: LES      Jeg vil helst se på meg selv som en lesende person!! Det er vel en sannhet med modifikasjoner.  Jeg er nok mer en strikkende person...... Sist leste bok er Himmelblomsttreet av Gert Nygårdshaug. Jeg vet at dette ikke er en ny bok, den kom i 95.  Jeg har fått anbefalt  disse for lenge siden, men jeg har ikke lest den før nå nylig.  Leseperiodene mine begynner ofte på Gardemoen, bokbutikkene der er et perfekt sted for å finne nytt lesestoff.
                             Mengele Zoo  er den første av en trillogi, så Himmelblomsttreet og så Afrodites Basseng. Den siste har jeg foreløpig ikke lest. Bøkene er litt science fiction aktige, de beveger seg i flere tidsperioder, og ender senere enn vår tid. Temaet er miljørelatert, hvordan menneskene ødelegger kloden vår..... Anbefales!!
Jeg ble veldig glad da A-magasinet  dukket opp igjen etter flere års fravær. Jeg koser meg ekstra på fredagsmorningene..... Jeg er vel igrunnen glad i helgemagasiner generellt!!

Boblader sluker jeg også med den største glede. Selv om jeg absolutt ikke driver å pusser opp hele tiden er det perfekt lesestoff!!  

Disse ligger på nattbordet å samler støv. Dan Brown´s DaVinci koden slapp jeg ikke før den var lest, denne kommer jeg meg ikke igjennom.  Elm Creek bøkene, er hyggelige quiltehistorier, men fordi det er på engelsk går det ikke i rakettfart akkurat.......

                           En hyggelig fredagskveld til alle!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Tusen takk for tippset for bøkene.Mye fint i boliblar.Koselig å se.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

Synnøve Olava sa...

Hei... :O)
Jeg er glad i lesing jeg også, men må innrømme at det har blitt litt lite lesing siste tiden..., det har virkelig hopet seg opp på nattbordet mitt med nye bøker som jeg skal lese. Jeg leser for det meste krim... :O)

Ønsker deg en strålende advents helg!

klem

STEINKJERRINGA sa...

Åh, jeg gleder meg SÅ til å få juleferie slik at jeg kan stikke nesen i en bok og hendene borti en tjue år gammel juleduk som jeg kun broderer på i jula. Jeg leser definitivt ikke krim. Med en politimann til far fikk jeg nok krim i barndommen, pleier jeg å si.

STEINKJERRINGA sa...

God helg! Det glemte jeg å si!

Ulla-Bella sa...

Mye bra lesestoff der ja. Enig at A-magasinet er godt lesestoff.

mreteveian sa...

Jeg stoppet å abbonere på aftenposten da de trakk inn a-magasinet fordi det var for uaktuelt med et slikt bilag til avisen. Heldigvis for at alle tabloider begynte med helgebilag og afteposten så at det var stort marked for et godt & gammelt helgebilag. Vi kjøper aftenposten på fredag, og da mest for a-magasinet. Gutten kjøper samlebladet når det kommer nytt og han skal på toget :-)

ikke så lett for en roset forfatter å gjenta suksessen, - jeg har også slitt til tider med neste bok fra en som gav ut en må-lese-fort bok. men noen serier raser man jo bare igjennom. harry potter for eksempel.

fin helg til deg med!

Trine ;) sa...

Hei,

Du er en av vinnerene i blogglotteriet mitt! Ta en titt her for å se hva du har vunnet: http://trineblogg.blogspot.com/2010/12/trekning-gavedryss-del-i.html. Ha en fin søndag!

Trine ;)