tirsdag 14. desember 2010

Litt ferdig julestrikk......

Til tross for travle dager, har jeg klart å feste trådene i noen prosjekter!! Jeg jobber ofte på flere ting samtidig  og da tar ting litt tid!!   Dette er en omslagsjakke, mønsteret er funnet på Drops-design og garnet er Fairytale fra Du store Alpakka. Litt under 3 nøster ble brukt, så dette garnet er drøyt!! Når bildene blir tatt når det er mørkt, blir de så som så. Ingen knapper i denne jakka, skal finne en fin "lås".

Disse sokkene fant jeg hos Anne på Landet. Mysterie sokker.  Garnet er Mini Duett fra Sandnes, 50 ull-50 bomull. Veldig morsomme å strikke!!  Jeg foretrekker å strikke på begge sokkene samtidig, da blir de noenlunde like!!!  Jeg synes ullsokker blir litt varmt. Så nå gleder jeg meg til å prøve å ha på sokker laget av dette blandingsgarnet!!
                                      Ganske fornøyd med resultatet........ (Kjøpte 2 nye nøster idag:-))


Små barnesokker i str 4 år. Fabel - garn.
Nå daler snart englene........ Fortsatt god stressfri?? innspurt!! AnneK.-)

5 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så fine sokker du har laget. Jakken ser også fin og varm ut:)

Linda og Lynet sa...

Det skal jeg si, litt av en produksjon:) De grønne sokkene var kjempefine! Likte tåfellingen godt, til og med den var fin..

Ha ei fortsatt fin adventstid!

Kari sa...

Takk for sist og takk for meg!! Så koselig å treffes igjen. Jakka ble kjempefin.....og det garnet er nydelig. Glad jeg har det "slumre-teppet" nå - tar tid for kroppen å venne seg til kulda kjenner jeg!!

Annepålandet sa...

Litt av en produksjon midt i julestria! Mysteriesokkene er en veldig ok oppskrift, syns jeg, og sitter godt på foten. Smart å strikke dem i blandingsgarn, skal bli spennende å høre dine erfaringer med det etterhvert.
Ha en fortsatt fin uke!

GNIST sa...

Fint mønster på de grønne sokkene!
Sånne liker jeg!!