søndag 26. desember 2010

Glad Jul!?

Heldigvis  "landet" julen fint her i heimen, og vi har hatt noen hyggelige og harmoniske dager i familiens tegn. I forkant var  det mange forventninger og selvfølgelig et intenst ønske om at alt skal bli slik det alltid har vært. 
Det er hyggelig med julepyntet hus og siden kulda gjør det lite fristende å være mer ute enn strengt nødvendig har vi kost oss inne. Jeg venter på at gradestokken skal si at det er forsvarlig med en skitur.....
Til tross for at det er jul, har det blitt litt tid til strikking. Det er lav terskel for håndarbeid i familien i høytiden, og de fleste jentene har hatt noe å pusle med. Jeg har strikket denne halsen i dobbelt Alpakka. Mønsteret er her. Jeg laget den helt enkel, på mønsteret er det mer "blonder".

Julenissen gav meg støvletresko!! Akkurat sånne som jeg ønsket meg!!:-)
Av de fantastiske døtrene mine fikk jeg ikke mindre enn 17 yard med stoffer og en bok. Det er nok materialer til en diger quilt!! De hadde fått et tips om at det var det mor ønsket seg denne julen......

 Desserten på julaften var det konditor-barnet som laget. Julekule i sjokolade, fylt med sjokolademousse og pasjonsfrukt fromage.... Og små små frukt terter..... Super deilig!!
 
 Jeg må ha vært veldig snill fordi nissen kom med macro-linse til min kjære og meg!! Jeg har ønsket meg det  en stund, men siden jeg har fotografert mye med kompaktkameraet mitt det siste halve året hadde jeg glemt det litt.  Men nå blir det nok mye tette bilder framover. Skal til og med på kurs!!
              Nå er det snart pinnekjøtt middag.  For "barna" i familien er dette et helt klart høydepunkt!! Det er deilig med juledager....Håper du også har en GLAD JUL!!!  AnneK:-)6 kommentarer:

Turid sa...

Hei, for noen flotte julegaver du har fått og så hyggelig du gjør det for deg og dine.

Ønsker deg noen fine juledager videre og en god start på det nye året.

Setter stor pris på vårt vennskap.

Klem fra Turid

Mette sa...

Flotte gaver! Den linsa sa bare sa fristende ut! Jeg fikk endelig mitt kombinerte bursdag/julegave - Canon EOS 550D. Har fortsatt litt aerefrykt for det, men gleder meg til a bli kjent med det! Kurs hadde nok vaert tingen...

ha en fin uke!
klem Mette

Fru Tunheim sa...

Så fine bilder og heldiggris som har fått ny linse. Jeg har et lite kompaktkamera, men egentlig er det ganske godt, det er verre med fotografen og evnen til å finne motivet...forøvrig er jeg glad for at ikke jeg har kondittor i famileien. De sjokoladene så farlig gode ut. Ha en fin romjul.

anne - moseplassen sa...

Konditor i familen skulle man gjerne hatt! moms!

Nydelig hals, og så likte jeg de mosegrønne sokkene som stikker opp der!

God jul Quiltefia!

Muffin sa...

Så trivelig å titte innom hos deg og hilse på. Ha en fortsatt fin romjul!

Fru Tunheim sa...

Hei. Jeg så utfra kommentaren din ho My corner og England at du så på Tilbake til Carnford i går kveld og det gjorde jeg også. Første sesong gikk på NRK i vår tror jeg det var og da så jeg alle episodene.

Ha en fin romjul og et godt nytt år.