tirsdag 21. desember 2010

Julestjerne kom til meg......

Jeg datt av lasset!! Det ble litt mye jul, så det glapp..... Men nå er jeg såvidt tilbake,  i Meretes juleutfordring og ordet er STJERNER!! Jul og stjerner hører sammen?? Akkurat som jul og hjerter, jul og engler, jul og ribbe.... mange ting passer med jul egentlig. Jeg liker små julestjerner!! Disse hvite er fra forrige jul.... Jeg sørger for at de ikke varer for lenge. Les: Kald trekk i januar. Da er de helt sikkert borte til primulaen kommer!!
Juletrequilten min!!Grønne ruter med røde stjerner. Den kommer ned fra loftet i disse dager.  Laget for lenge siden. Den liker jeg godt!!
Adventstjerner. Også laget ifjor. Denne julen ble de pakket opp litt sent, jeg har savnet dem....
Disse skal pryde bordet på julaften!! 5 søte små julestjerner i hver sin hvite kopp. Det enkle er ofte det beste!!  Idag fant jeg ut at det var salg på Kid. Kom hjem med noe nytt til bordet. For å finne duker som jeg kjøpte rett etter forrige jul, også på Kid!? Uåpnet oppå hylla på vaskerommet. Snakk om forberedt!!  Bra det, så gjør det ikke noe om vi søler saus på duken......  


Malaysia-stjerna, en av 3 som pynter vindu i stua.....I like.....som ungdommen sier..... Ønsker deg og meg selv en noenlunde harmonisk innspurt........AnneK:-)

9 kommentarer:

Gudveig sa...

I like... malaysia-stjerna!
Stilig!

Fin i Formen - Margrethe sa...

Ja stjerner hører jula til! Mange fine eksempler du viser.

STEINKJERRINGA sa...

Stjerner ja, der sier du noe. Hvor er mine? Jeg har noen fra Princess til å legge oppå den røde spisebordduken, men hvor i huleste er de?
Jeg skal til Sortland - Blåbyen - i formiddag. Er skråsikker på at det blir noe julete (ikke jule-te) med hjem. Ha ei riktig god jul - også i innspurten!

Ulla-Bella sa...

Jeg likte godt troll-kvisten med de heklede stjernene på:) God jul ønskes fra meg:)

Anonym sa...

HERLIG med dukene! Men er du i beit, så er skjelvefløyelen på Jysk enda enklere. Rett i maskinen og nesten rett på bordet igjen......
20 minusgrader og juletreet er ferdig-Hurra! tittit

Synnøve Olava sa...

Det er så flott med stjernen i alle størrelser og former... :O)

Likte veldig godt juletreteppet ditt!

Ønsker deg en riktig God Jul og et kreativt godt nytt år... :O)

Klem

Kari sa...

Mange nydelige stjerner....har også en "Malaysia-stjerne" i vinduet....
Det er derfor handles-standen tjener ekstra mye før jul - vi glemmer hva vi har i skuffer og skap!!! Tenk om vi kunne være så organisert at vi drar frem alt i god tid FØR jul og ser hva som kan brukes og hva som trengs av nytt.
Her lyser juletreet, det er varmt og godt i stua og studenten min har krøpet opp i sofaen. DET er den beste presangen og min "stjerne".
klem

Bestemor Drillo sa...

Riktig God Jul til deg ! Kos deg masse ! Klem fra bestemor!

Vibekes lille grønne sa...

Duker kan man vel aldri få nok av! *knis* Godt å høre at panikken har lagt seg. Sikkert mer å gjøre, men håper du klarer å la være å stresse.

Ønsker deg en kjempefin jul med nok av sy- og strikketid! Så snakkes vi på nyåret! Klem Vibeke :) :)