søndag 12. desember 2010

12 desember og 3!! søndag i advent!!

Det nærmer seg jul med stormskritt.  Det er vel ikke bare jeg som har oppdaget det!?  Men idag er butikkene søndagsåpne, og jeg har et lite håp om at det kan bli gjort noe nyttig på gave-fronten......
Dagens ord hos  Merete er NOTER.                                                                                                     Her i huset går det i julesanger, samtidig som det står en optimistisk sommersang på pianoet.  
Som julesang for denne julen velger jeg meg Himmel på jord med Maria Arredondo, Kurt Nilsen har også en fin versjon på juleplata si.......
Så hvis du liker sangen  og har muligheten ligger nota her........
Ha en nyttig søndag!! AnneK:-) 

Posted by Picasa

6 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Ja, nå går det unna med dagene. Jula er like om hjørnet:)

TurboLotte sa...

Jeg har jo helt glemt at det er søndagsåpent!!! Jaja.. får ta resten til mandag. Litt sent ute med alt i år synes jeg.

Lappedamen sa...

Vakker musikk. Tror jeg nyter god musikk i steden for å gå i butikker i dag. Deilig å la roen senke seg.

Gudveig sa...

Nydelig musikk i ditt koselige innlegg! Skulle ønske jeg hadde piano...

Trodde først jeg hadde bommet på tema da jeg så innlegget til Merete, som kom etter mitt. Godt vi er flere som tenker musikk - ikke notater :-)

STEINKJERRINGA sa...

Heldiggris som har butikker rundt deg. Joda, vi har Ica og Statoil og kiosk og en liten bokhandel og nettbutikken HVERDAGSLIV.NO og ei flott blomsterforretning og Elkjøp. Søndagsåpne var de ikke! Takk for notene!

Anonym sa...

Hei.Kjempe koselig med musikk.Aina spilte en del kibord tidligere.Men det ble slutt med det for noen år tilbake.Ja nå går det fort fram til jul.Synes det er koselig med førjulstid.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil.