onsdag 29. desember 2010

Genser kopiering.......

I slutten av november fant jeg denne genseren i butikken Zanz på Lillestrøm.  Jeg likte den så godt, og konstanterte  at denne kan jeg lage selv!! Takk og pris for telefoner med kamera. Jeg tok et bilde inne i butikken, og et på gaten. Jeg glemte å se hvor mye den kostet, men jeg regner med at prisen ville fortalt meg at jeg definitivt burde strikke den selv. Så disse 2 bildene var det jeg hadde.  Genseren var strikket med ganske tykt garn. Jeg prøvde å finne garn som var likt i fargene.  Jeg  ser nå som genseren er ferdig at jeg ikke har truffet helt.  Det første garnet jeg prøvde var Easy fra Sandnes. Det var for tykt. Heldigvis fikk jeg byttet til Alfa. Det er også fra Sandnes. Bladmønsteret fant jeg på et mønster  hos Drops design. Jeg strikket på mål og antall m pr.10 cm.
Jeg er ikke så glad for den lyseste rosa fargen, jeg har vurdert å rekke opp fra bunnen, men dropper det. Det var et gøyalt impulsivt stunt, og jeg vurderer å gå på farge/garn jakt en gang til, for å strikke samme genser..... nå skal jeg finne fram litt restegarn for å prøve og strikke sokker fra tåa og opp!? Ha en fortsatt fin romjul!! AnneK:-)

6 kommentarer:

Merete sa...

Hei!
Utrolig hvor kreativ du er! Og så fort ting blir ferdig :o) Strikke sokker fra tåen og opp - hvor har du fått den ideen fra?? Genseren din ble kjempefin! Har en venninne som gjør sånne ting også, tar bilder av ting og kopierer (feks votter) for å lage dem selv etterpå :o) Kult!!
Ha en fin romjul og nyttårsaften!

Ulla-Bella sa...

Mobilkamera kan redde en i mang en situasjon:) Så fin genseren din ble. Artig med fargeskiftene.

Ati. sa...

Du er veldig flink! Jeg liker fargene, også rosa ;)

Vibekes lille grønne sa...

Så morsomt og spenstig at du tok den utfordringen og faktisk laget genseren! Jeg synes fargene på dine var vel så fine og jeg er imponert over improviseringen! :)

Inga Helene sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar. Godt nytt år til deg :o)

mreteveian sa...

*imponert*

genseren ble flott! er det ikke gøy når vi merker at vi kan, vi også, og vi får til med bra resultater? hurra for oss kreative damer!