mandag 20. desember 2010

Det nærmer seg......

 Jeg kan ikke lyve. Jeg synes det er slitsomt!! Førjulstiden trekker kraften ut av meg. Jeg vet det høres veldig trist ut.  Heldigvis blir det julaften uansett og jeg vet at det går bra til slutt, det kommer familien min til å sørge for!!   Alle adventslysene er tent, nå kan de få brenne!!
 Juletreet er innkjøpt, og det skal snart få komme inn i varmen.  Ifjor fikk jeg lurt treet inn i hus litt tidligere enn tradisjonen vil. Jeg skal gjøre det samme denne julen, men jeg må finne juletrefoten først!!
Blomster, fyr på peisen blir hyggelige elementer i disse strevsomme dagene. I år blir det 2 sorter julekaker!! Serinakakene er i "boks", og noen kjeks med sjokolade står også på listen min.  Marengsnissen som passer Seinakakene har konditor-barnet laget!!  Han blir nok ikke så veldig gammel!!
                      Amaryllisene er på høyden. Ikke så lett å beregne tiden for blomstring.  Men nå de er utrolig fine!!   Det er ikke så mye aktivitet  på formingsfronten. Gavepakkingen er forsåvidt en beslektet aktivitet som  alltid tar lengre tid jeg husker fra år til år.  Jeg vet ikke hvor mange lillejulaftenskvelder jeg har blitt sittende lenge oppe fordi gavene ikke er ferdige pakket. Moralen er å få dem pakket med en gang de blir handlet!!  Dette året gir jeg bort flere gaver jeg har laget. Det er faktisk veldig fint å tenke på.   Imorgen kommer mellomsøster hjem. Sengen hennes står klar, og vi vet at imorgen kveld kommer det til å bli den vante småkranglingen mellom søstre som ikke har sett hverandre på en stund. Men hyggelig blir det.  Nå er det noen få dager igjen til innspurten, håper de blir gode!!! AnneK:-)

6 kommentarer:

bodil sa...

Hei.Nydelig.Vil ønske deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

Gudveig sa...

Nydelige blomster - og den nissen er kjempeflott!
Går mesteren på Etterstad?
Min datter som går på 'hudpleie' vurderte konditorfaget en stund... og Etterstad er jo ikke så langt hjemmefra som Stovner. Lang tid som kollektivreisende.
God jul til deg og alle dine - og slapp av, jul blir det uansett!

Merete sa...

Jeg er litt enig med deg, denne tiden er energikrevende. Det er julepresanger som skal kjøpes, kaker som skal baker, familie som skal besøkes, hus som skal vaskes, avslutninger i hytt og pine osv osv. Men det hører liksom med, og det er godt når roen senker seg i romjulen. Ønsker deg en trivelig jul med alt som hører med :o) Merete

Marit sa...

Ønsker deg en fin jul med familien! Koser meg med bildene av de nydelige blomstene dine. Sånn blir det når katten ikke kan la blomster stå i fred...

; )

Ulla-Bella sa...

Høres ut som du er rimelig klar for jula nå:) God jul til deg og dine.

Vibekes lille grønne sa...

To sorter kaker blir det her også - og den ene er nesten oppspist! Håper du snart får senket skuldrene og at julefreden senker seg.

Her er det usedvanlig rolig, ingen julepanikk og jeg tror jammen ikke den kommer heller i år. Alle gavene er til og med pakket inn.

Ha en fin og stressfri førjulsinspurt! Klem Vibeke :)