fredag 31. desember 2010

Quiltefia`s produksjon i 2010

Jeg har sett igjennom bildene som er tatt dette året og jeg må konkludere med at 2010 har vært et produktivt år for meg!!  Jeg har jobbet mindre enn ifjor og det har helt klart gitt meg mer tid til forming. Jeg har alltid et strikketøy i nærheten, og planlegger hva jeg skal starte på når noe blir ferdig. Så det er sjelden noen glippe mellom prosjektene!! Noen ganger tenker jeg at kanskje er jeg litt hyper, eller muligens litt nevrotisk.......Muligens burde jeg tvinges til å lese en bok imellom hvert prosjekt??  
                                                         Jeg har strikket mye i 2010.  Sydd litt mindre enn det jeg egentlig vil. Jeg liker kjempegodt å lage toppene på quiltene, men er ikke så flink til å gjøre dem ferdige..... Det er mye lettere å sitte i godstolen og høre tv og strikke. Størstedelen av det som har blitt sydd er små prosjekter som strikkebagger og sminkepunger. Det har blitt ganske mange i mine omgivelser som har strikkebagger med Quiltefia-lapp på!!   De er bruklige og hyggelige å gi bort!! 3 små quilter er ferdige, et par topper er klare for quilting. Vi har nytt sengeteppe av gamle skjorter!! :-))
Det er gøy å se nesten alt av det jeg har laget i 2010 samlet!!  Det er mange hyggelige timer som er "inn-arbeidet" i dette......Nå tror ikke jeg klarer å ferdigstille noe mer dette året, eller forresten så har jeg akkurat strikket mine første sokker fra tåa og opp!! Inspirert av Pinne-guri!!  Hvis du har lyst til å prøve har hun laget en super fremgangsmåte!!    Godt nyttår til alle.........Anne Kari:-)

14 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Hei! Dette innlegget kunne like gjerne ha vært skrevet av meg her jeg sitter i sofakroken med småarbeid tidlig nyttårsaftens morgen. Jeg vrenger koffertlapper akkurat nå og har festet tråder på fire part votter og to par sokker. Dagen i dag skal brukes effektivt og klokka 16 skal jeg synge i kirka sammen med ei venninne. Deretter er det kalkun og nyttårsselskap hos et vennepar. Ha en strålende årets siste dag! Klem, Gudrun.

Annepålandet sa...

Dette var imponerende! Morsomt å se det hele samlet på ett brett. Det har vært inspirerende å følge med her på bloggen i 2010. Ønsker deg og dine et flott nytt år!

Marit sa...

Så mye fint, AnneKari! Jeg får alltid lyst til å finne fram strikkepinnene igjen, etter et besøk hos deg...
; )

Ønsker deg et godt, kreativt nytt år! Gleder meg til å følge med på vakre quilter, strikkeprosjekter, blomster og mer!

Klem, Marit

Anonym sa...

Hei AK!
Morsomt å følge deg!! Det ble til og med noen hjemmelagede julegaver fra meg i år.... Takk for inspirasjon!
Godt nyttår!
Hilsen Solveig K

Gudveig sa...

Så flittig og flink du her vært dette året!
Godt nytt kreativt år!

Beate sa...

Så mye flott du har laga! Gøy å samle alt sånn, jeg ble overasket over hvor mye jeg faktisk har laget. Ønsker deg et godt nytt år, både i bloggen og utenfor!

Bestemor Drillo sa...

Av hele mitt hjerte: Godt Nytt År!
Klem fra bestemor!

Ati. sa...

Det er jo fenominalt hva du har laget mellom job og husarbeid! Fine saker, alt! Ønsker deg også en godt nytt år!

Marihøna sa...

Wow - litt av en produksjon du hadde i 2010! Regner med at detkommer til å bli laget like mye flott i det nye året!

Følger med her inne selv om jeg ikke er så flink til å kommentere. Skal love å bli bedre til det :)

Ønsker deg et godt nytt og kreativt år!

Ulla-Bella sa...

Det er utrolig mye fint du har laget i løpet av året som gikk. Fint med slike samlebilder av det hele:) Godt nyttår til deg.

mreteveian sa...

veldig artig å se alt på ett brett, - når en legger sammen alt hva vi har fått utav dagene, så blir det jo litt til slutt.

jeg har problemer med å bytte modus fra todimensjonalt flatt uttrykk på lappetoppen til tredimensjonalt med vatten der quiltestingene danner nye mønstre. noen ganger må bare toppene ligge ekstra lenge til jeg har fått symodusen over på quilting. her snakker vi om år...

godt nytt år, - må "produksjonen" bli til like stor glede som forrige året

rockgranny sa...

You have been a very, very busy girl last year!In new year I wish you more time for kniting and quilting,
Hugs

Hanne sa...

Åh, du allstyrendes. Jeg blir stum av beundring - og bittelitt inspirert. Jeg er faktisk snart ferdig med årets første prodjekt - et par Bella-votter. Ikke hver måned jeg fullfører noe...
Takk for følget i 2010, takk også for hyggelig hilsen i bloggen min, og godt nytt år!
Pludrehanneklem

Heidi sa...

En utrolig produksjon du har hatt i 2010! Mange, mange nydelige ting!

Dessverre ble det lite søm på meg i fjor - også. Det ender alltid med at jeg kryper opp med strikking og hekling i godstolen sammen med familien, i steden for å gå opp på loftet til symaskinen.